Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2019

Βίτσας : χειροδικία σε όσους τρώνε χοιρινό και πίνουν αλκοόλ κοντά σε μουσουλμάνους εποίκους και ζήτω το Πακιστάν !

 
 Τα βίτσια του κυρίου Δημήτρη, πρώην υπουργού και σήμερα βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, ο ασυγκράτητος μισελληνισμός και φιλομουσουλμανισμός του, αποκαλύπτονται σε επαναλαμβανόμενες πράξεις και δράσεις του. Μετά την ανοιχτή αγκαλιά σε παράνομους μουσουλμάνους εποίκους που προσέφερε κατά τη διάρκεια της θητείας του ως αρμόδιος Υπουργός για τη “διευκόλυνση” της μουσουλμανικής εισβολής, τώρα προτρέπει σε χειροδικία ενάντια σε όσους γηγενείς έχουν το “θράσος” να τρώνε χοιρινό και πίνουν αλκοόλ κοντά στους μουσουλμάνους εποίκους. 
Μετά  τον κυβερνητικό εκπρόσωπο και την Ντόρα Μπακογιάννη  τάχθηκαν κατά του ψησίματος χοιρινού,  ο “βιτσιόζος” Βίτσας,  το πήγε ακόμα παραπέρα από εκεί από τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστο Γιαννούλη ο οποίος ζήτησε την ποινικοποίηση του ψησίματος χοιρινού κρέατος και την πόση αλκοόλ κοντά σε μουσουλμάνους.  Ο κύριος Βίτσας, ούτε λίγο ούτε πολύ ζήτησε από τους «δημοκρατικούς πολίτες να περάσουν σε πράξεις αυτοδικίας κατά των οργανωτών μπάρμπεκιου»! 
Σε ερώτησή του για το μεταναστευτικό στην Βουλή ο ίδιος, αφού επικρότησε την στάση της κυβέρνησης απέναντι στους μουσουλμάνους εποίκους με την φράση «Η κυβέρνηση της ΝΔ μοιάζει να έμαθε και να κατάλαβε πραγματικά ότι τους πρόσφυγες δεν τους έφερε ο ΣΥΡΙΖΑ, ο Μουζάλας, η Χριστοδουλοπούλου αλλά ο πόλεμος, η κρίση, η φτώχεια, η κλιματική αλλαγή», είπε το εξής ανατριχιαστικό:
«Τελευταία έχουμε τους ενωμένους χοιρινομεθύστακες, τους οποίους ορισμένα Μέσα Ενημέρωσης πρόθυμα προβάλουν, αλλά είμαι σίγουρος ότι ο δημοκρατικός κόσμος θα αντισταθεί και θα τους τιμωρήσει»! Άρα, αν δεν νομοθετήσει η κυβέρνηση την απαγόρευση ψησίματος χοιρινού και πόσης αλκοόλ κοντά σε μουσουλμάνους μετανάστες, «θα αναλάβει ο δημοκρατικός κόσμος να συνετίσει τους παράνομους», κατά τον Δ.Βίτσα! 
Είναι προφανές ότι, τα βίτσια του κυρίου Βίτσα έχουν ξεφύγει. Παράνομοι για τον ίδιο δεν είναι οι μουσουλμάνοι εισβολείς αλλά οι Έλληνες που τρώνε χοιρινό και πίνουν αλκοόλ ! Και είναι επίσης προφανές ότι, η αυτοδικία περιλαμβάνεται στην περί δημοκρατίας αντίληψη του ανεκδιήγητου αυτού κυρίου ! 
Ζήτω το Πακιστάν
Κάνοντας μια μικρή αναδρομή στην εθνομηδενιστική διαδρομή του ιδίου,υπενθυμίζουμε την ανατριχιαστική του ομιλία ως Υπουργού Μεταναστευτική πολιτικής σε τεράστιο πλήθος ωρυόμενων Πακιστανών στην Αθήνα, στους οποίους υποσχέθηκε λήψη ελληνικής υπηκοότητας και τα πάντα όσα.Επισημαίνεται ότι, στην εποχή της παθιασμένα φιλομουσουλμανικής Υπουργικής του θητείας, ο κ. Βίτσας, ξεπέρασε σε ανθελληνισμό την Τασία, φροντίζοντας, εκτός από τις ελληνοποιήσεις, να παρέχεται στους εισβολείς  στέγη, τροφή, επιδόματα τα πάντα, δικαιώματα, χωρίς υποχρεώσεις για στράτευση, φορολόγηση κλπ. Την ίδια ώρα εκατοντάδες χιλιάδες ελληνικές οικογένειες χάνουν τα σπίτια τους, δεν έχουν ρεύμα και πολλοί πεινάνε.
Αξίζει να δείτε και να αναπαράγετε το φοβερό βίντεο από συγκέντρωση στην Αθήνα πολυπληθών Πακιστανών εποίκων στην οποία παρευρέθηκε και συμμετείχε ενεργά ο κύριος Βίτσας, η οποία συγκέντρωση αποτελεί ένα μικρό δείγμα της Ελλάδας του μέλλοντος. Το αλαλάζων πλήθος των ανδρών Πακιστανών, φωνάζει “ζήτω το Πακιστάν”. Και ο τότε αρμόδιος Υπουργός, υποδοχέας των παράνομων εποίκων, επαναλαμβάνει και αυτός “ζήτω το Πακιστάν”, μια χώρα δηλ. που είναι η καλύτερη σύμμαχος της Τουρκίας.
Στο ίδιο βίντεο θα δείτε τις γυναίκες των εισβολέων που γεννάνε πέντε παιδιά κατά μέσο όρο έναντι ενός των Ελληνίδων, να κάθονται χωριστά, γιατί έτσι επιτάσσει η Ισλαμική σαρία. Οι φεμινίστριες και οι “δικαιωματιστές” του ΣΥΡΙΖΑ στην προκειμένη περίπτωση τηρούν σιγήν ιχθύος.Ο “αξιότιμος” κύριος Βίτσας τους προτρέπει να σπεύσουν να πολιτογραφηθούν άμεσα ώστε να μπορέσουν να ψηφίσουν τους ευεργέτες τους της ΠΦΑ. Και φυσικά να ανοίξουν τον δρόμο για την Ισλαμοποίηση της πατρίδας μας με επαναφορά του Οθωμανικού ζυγού. Αλλά το επίσης τραγικό είναι ότι, η ΝΔ τηρεί και αυτή σιγήν ιχθύος σε όλα αυτά.
Αλίμονό σου πατρίδα σε τι χέρια έχεις πέσει, από τα αριστερά του Βίτσα και και τα δεξιά. της Ντόρας και όχι μόνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου