Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2019

Αν δεν είσαι αμόρφωτος δεν κάνεις καριέρα στον ΣΥΡΙΖΑ-Δείτε που νομίζει ο Κουρουμπλής ότι είναι το Σικάγο-ΒΙΝΤΕΟ

Είναι γνωστά τα «προβλήματα» που έχουν τα στελέχη όπως και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. Άλλωστε οι ατάκες του Αλέξη Τσίπρα για την «Άνω Ακράτα» ή ακόμη πιο παλιά για «τη Λέσβο, τη Μυτιλήνη και τα υπόλοιπα νησιά» έχουν αφήσει ιστορία....
 

 

Όμως όλα δείχνουν πως οι γνώσεις των στελεχών της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης έχει ακόμη αρκετό… ζουμί αφού το πρωί της Παρασκευής ακούσαμε νέο «μαργαριτάρι» από πλευράς Κουμουνδούρου.

Αναλυτικότερα, καλεσμένος στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ βρέθηκε ο πρώην βουλευτής και υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτης Κουρουμπλής, ο οποίος σχολίασε την επικαιρότητα. Μεταξύ άλλων κλήθηκε να κάνει ένα σχόλιο για την κατάσταση που επικρατεί στα Εξάρχεια έπειτα και από τα τελευταία επεισόδια το βράδυ της Πέμπτης. Πέρα όμως από την απάθεια του πρώην υπουργού για την ανομία στην περιοχή με τον ίδιο να λέει πως «είμαστε ανοικτές κοινωνίες, δεν είμαστε στρατοκρατούμενες» και οι γνώσεις του στη γεωγραφία μας άφησαν με το στόμα ανοικτό…

«Έχετε δει ευρωπαϊκή χώρα που δεν υπάρχουν τέτοια φαινόμενα; Να πάτε στο Σικάγο να δείτε…»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου