Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2019

ΧΑΜΟΣ με την ανάρτηση Αλέκου Αλεξανδρή που λέει ΤΙ τον ενοχλεί με τους λαθρομετανάστες. Μας "τόκλεψε" αλλά χαλάλι και ΜΠΡΑΒΟ του. ΦΩΤΟ

Σάλος με την φραστική επίθεση Αλέκου Αλεξανδρή σε μετανάστες

ΓΡΑΦΑΜΕ ΧΘΕΣ

Χαμός γίνεται τις τελευταίες ώρες σε διάφορα φόρουμ του διαδικτύου με αφορμή ένα ποστάρισμα του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού Αλέκου Αλεξανδρή.για τους λαθρομετανάστες. O Αλέκος Αλεξανδρής, ένας ποδοσφαιριστής-θρύλος...
με μια αξιοζήλευτη καριέρα δείχνει με την ανάρτησή του το πατριωτικό προφίλ του που ενόχλησε την αριστερά και τους όψιμους .. προοδευτικούς του κώλου της μάσας και της κονόμας σε βάρος της Ελλάδας και των Ελλήνων.
Δείτε την ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου