Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2019

«Καυτό» σίριαλ στο Κανάλι της Βουλής! Η δημοσιογράφος, ο τεχνικός, οι μηνύσεις και τα ασφαλιστικά!

«Φωτιά» έχουν πάρει οι διάδρομοι της Βουλής από μια ιστορία με… ροζ αποχρώσεις, που κρατιέται κρυφή με νύχια και με δόντια μέσα στο ιστορικό κτίριο. Όλοι τη γνωρίζουν αλλά κανείς δεν μιλά. Και σίγουρα κανέναν δεν θα ενδιέφερε μια ερωτική ιστορία μεταξύ δύο ανθρώπων, μιας δημοσιογράφου και ενός τεχνικού, αν δεν μεσολαβούσαν μηνύσεις για ξυλοδαρμό, ασφαλιστικά μέτρα ακόμη και παρέμβαση του προέδρου της Βουλής και του νέου διευθυντή του Καναλιού της Βουλής, οι οποίοι πληροφορήθηκαν το τι έχει συμβεί!
Για λόγους σεβασμού, της οικογενειακής γαλήνης των δύο ανθρώπων, μια και έχουν παιδιά που δεν φταίνε σε τίποτε, δεν θα αναφερθούμε σε ονόματα, που τα έχουμε στη διάθεσή μας, και κυρίως γιατί ο δεύτερος των εμπλεκομένων παραμένει νυμφευμένος.

Όλα ξεκίνησαν αυτό το καλοκαίρι όταν η παρουσιάστρια, που συζούσε με συνάδελφό της, και ο τεχνικός είδαν τη σχέση τους–από επαγγελματική στην αρχή και φιλική στη συνέχεια– να εξελίσσεται σε ερωτική, την ώρα μάλιστα που τα ζευγάρια είχαν αναπτύξει και φιλικές σχέσεις ανταλλάσσοντας επισκέψεις.

Τα μηνύματα μεταξύ των δύο πλευρών άρχισαν να παίρνουν φωτιά. Και οι δύο έβλεπαν την έλξη να μεγαλώνει και να κορυφώνεται σε ταξιδάκι σε νησάκι κοντά στον Πειραιά.

Ώσπου η σύζυγος τούς έπιασε στα πράσα να ανταλλάσσουν μηνύματα σε αγορασμένο πρόγραμμα-εφαρμογή βάζοντας φωτιά στα… τόπια.

Ο σύζυγος αποχώρησε από το σπίτι, όπως και ο σύντροφός της δημοσιογράφου.

Το τι ακολούθησε είναι δύσκολο να περιγραφεί, καθώς η παρουσιάστρια, όταν η σύζυγος τής ζήτησε εξηγήσεις, σύμφωνα με τη μήνυση που κατατέθηκε σε βάρος της, της επιτέθηκε και την έδειρε, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει σύλληψή της!

Το θέμα άρχισε να παίρνει διαστάσεις και επιχειρήθηκε να «μαζευτεί», αν και για μέρες αποτελούσε και αποτελεί το πρώτο θέμα συζητήσεων μεταξύ των κοινοβουλευτικών, και όχι μόνο, συντακτών. Ο νέος διευθυντής του καναλιού κάλεσε τους εμπλεκομένους για εξηγήσεις. Ο τεχνικός φέρεται να έχει υποβάλει την παραίτησή του από το κανάλι, ενώ η δημοσιογράφος επέλεξε να στείλει ασφαλιστικά μέτρα στο ζεύγος (καθώς ο σύζυγος επέστρεψε στην οικία του)ζητώντας επί της ουσίας να πάψουν να τη δυσφημούν, καθώς δεν έγινε τίποτε…μεταξύ τους,και παραμένοντας ακόμη στη θέση της.

Ωστόσο, η άλλη πλευρά έχει στα χέρια της στοιχεία, μηνύματα και φωτογραφίες, υποστηρίζοντας ότι δεν ήταν όλα αθώα και θα τα παρουσιάσει στη Δικαιοσύνη, καθώς και ότι η παρουσιάστρια συνέχιζε να τους ενοχλεί. Η συνέχεια αναμένεται να δοθεί όχι επί της οθόνης, αλλά στις αίθουσες των δικαστηρίων, όπου θα εκδικαστεί η μήνυση σε βάρος της παρουσιάστριας.

Δημοσιεύθηκε στο ένθετο Spy News της εφημερίδας Παρασκήνιο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου