Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2019

Απρόβλεπτο μπάχαλο με τους μετανάστες στην Ερμιονίδα-Δεν κατέβαιναν απο το λεωφορείο οι Σύριοι μόλις είδαν τους Σομαλούς

Απρόβλεπτη εξέλιξη είχε η μεταφορά των μεταναστών στην περιοχή της Ερμιονίδας όπου μέχρι στιγμής έχουν φθάσει 450 μετανάστες από διαφορετικές χώρες. Το απρόοπτο δημιουργήθηκε όταν στον χώρο φιλοξενίας έφθασε λεωφορείο με Σύριους που όμως μόλις αντιλήφθηκαν την παρουσία Σομαλών  αρνήθηκαν να κατεβούν από το λεωφορείο για ευνόητους λόγους . Οι εκπρόσωποι των Συρίων ξεκαθάρισαν ότι δεν είναι δυνατόν να συνυπάρξουν και ζήτησαν την μεταφορά τους στα Βόρεια και πιο συγκεκριμένα στην Μακεδονία. Μέχρι στιγμής δεν είναι γνωστή η κατάληξη των διαπραγματεύσεων. Παράλληλα όμως έχουν δημιουργηθεί νέες φήμες για νέο κύμα μεταναστών στην Ερμιονίδα και ειδικότερα στο εργοστάσιο του Λαναρά που έχει εγκαταλειφθεί. Σε αυτό τον χώρο οι ντόπιοι υποστηρίζουν ότι θα μπορούν να φιλοξενηθούν περίπου οκτακόσια άτομα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου