Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2020

Μόρια: Πετροπόλεμος Αφγανών-Αφρικανών μετά τη δολοφονία του 20χρονου από την Υεμένη

Για τη δολοφονία συνελήφη ένας 27χρονος από το Αφγανιστάν

Ένταση επικρατεί από το πρωί στον καταυλισμό του Κέντρου Υποδοχής και Ταυτοποίησης στη Μόρια με αφορμή τον θάνατο του 20χρονου από την Υεμένη.

Αφρικανοί, κυρίως, αιτούντες άσυλο διαμαρτύρονται για τις συνθήκες διαμονής τους και διεκδικούν το διαχωρισμό τους από τους Αφγανούς κυρίως που διαμένουν εκεί.

Το μεσημέρι οι Αφρικανοί κατέλαβαν τον δρόμο μπροστά στο ΚΥΤ ενώ Αφγανοί τους πετάνε πέτρες μέσα από τον ελαιώνα.

moria-eosuis1

Την ίδια ώρα για τον φόνο του 20χρονου συνελήφθη ένας 27χρονος Αφγανός.

Η δολοφονία του νεαρού από την Υεμένη αποτελεί το δεύτερο περιστατικό ανθρωποκτονίας τον Ιανουάριο στον καταυλισμό της Μόριας.

Φωτογραφιες: stonisi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου