Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2020

ΣΦΑΛΙΑΡΑ ΣΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ! Μητσοτάκης: Κακούργημα οι τσιμεντόλιθοι στους αστυνομικούς - ΒΙΝΤΕΟ

“Όταν κάποιος πετάει έναν τσιμεντόλιθο από τον δεύτερο όροφο, έχει πρόθεση να τραυματίσει ή να σκοτώσει κάποιον”, δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, κάνοντας λόγο για "κακούργημα".

Στη συνέντευξη που παραχώρησε στον Alpha, ο Πρωθυπουργός σημείωσε πως “δεν είμαι έτοιμος να κάνω πρόσθετες αλλαγές στον Ποινικό Κώδικα, αλλά αν με ρωτάτε είναι απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση το να πετάς τσιμεντόλιθο από τον δεύτερο όροφο. Κατά την άποψή μου αυτό είναι κακούργημα, αλλά δεν είμαι αυτός που θα κρίνει, αλλά η Δικαιοσύνη”, σχολιάζοντας τα όσα διαδραματίστηκαν κατά τις αστυνομικές επιχειρήσεις εκκένωσης των καταλήψεων στο Κουκάκι.


Ερωτηθείς για τα Εξάρχεια, ο κ. Μητσοτάκης ανέφερε πως πρόκειται για ένα σύνθετο ζήτημα, αλλά όπως ανέφερε δεν μπορεί κανείς να μην αναγνωρίσει πως υπάρχει πολύ μεγάλη πρόοδος, σε ό,τι αφορά στην επιβολή του νόμου στο κέντρο της Αθήνας. Τα Εξάρχεια ήταν ένα γκέτο, δεν έμπαινε η αστυνομία, αυτό έχει αλλάξει, είπε ο Πρωθυπουργός.

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου