Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2020

Κουκάκι: Οι αστυνομικοί καταθέτουν μηνύσεις για τις επιθέσεις με τσιμεντόλιθους και έπιπλα

Μήνυση για απόπειρα ανθρωποκτονίας εκ προθέσεως με ενδεχόμενο δόλο θα καταθέσουν τραυματίες αστυνομικοί που συμμετείχαν στην επιχείρηση εκκένωσης των καταλήψεων στο Κουκάκι.

Μάλιστα εκτός από τη μήνυση αναμένεται να ζητηθεί και η διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας παράλληλα με τη Εισαγγελία για να διερευνηθεί η περίπτωση μετατροπής των πλημμεληματικών κατηγοριών σε απόπειρα ανθρωποκτονίας ή βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης.

Οι αστυνομικοί εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους μετά την χαλαρή ποινική αντιμετώπιση των συλληφθέντων που συμμετείχαν στις καταλήψεις στα κτίρια στο Κουκάκι και επιτέθηκαν στους αστυνομικούς με τσιμεντόλιθους, ξύλα, οικοσυσκευές, χρώματα και χλωρίνες.

Δεν μπορεί άλλο στην Ελλάδα η ζωή του αστυνομικού να είναι αναλώσιμη

Ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών Δημοσθένης Πάκος δήλωσε χαρακτηριστικά: «Είμαστε η μοναδική χώρα στον κόσμο που οι εικόνες που αντικρύσαμε είναι απλά πλημμελήματα. Δεν μπορεί άλλο στην Ελλάδα η ζωή του αστυνομικού να είναι αναλώσιμη», ενώ ο πρόεδρος του Σωματείου Ειδικών Φρουρών Βασίλης Ντούμας ανέφερε: «Νεκρό ήθελαν, φυσικά και ήθελαν νεκρό».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου