Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2020

Γραμματέας Ειδικών Φρουρών: Με τον ΣΥΡΙΖΑ είχαμε γίνει… ταξιτζήδες του Ρουβίκωνα


Με ιδιαίτερα ειρωνικούς χαρακτηρισμούς αναφέρθηκε στο θέμα της πάταξης της παράνομης δράσης των αντιεξουσιαστών ο γενικός γραμματέας των Ειδικών Φρουρών, Στράτος Μαυροειδάκος, δηλώνοντας χαρακτηριστικά: «Με την προηγούμενη κυβέρνηση κάναμε τους …ταξιτζήδες του Ρουβίκωνα», και συμπληρώνοντας «Τώρα και προσαγωγές έχουν γίνει και δίκες έχουν μπροστά τους, με κατηγορίες και για κακουργήματα -αν δεν απατώμαι».

Όσον αφορά το ζήτημα της εκκένωσης των υπόλοιπων καταλήψεων, κάποιες από τις οποίες βρίσκονται στα Εξάρχεια, ο κ. Μαυροειδάκος δήλωσε τα εξής: «Ούτε σταμάτησαν ούτε νομίζω πως θα σταματήσουν οι αστυνομικές επιχειρήσεις. Είναι συγκεκριμένη εντολή να φύγουν οι μπαχαλάκηδες από τα Εξάρχεια και το περιβόητο ΒΟΞ ήρθε η ώρα να αδειάσει».
Διαβάστε επίσης: Βαρουφάκης προς Μητσοτάκης: «Θεωρούμε ότι ήταν λάθος η συνάντηση με τον Τραμπ στη συγκεκριμένη συγκυρία»
Σχετικά με την τελευταία εκκένωση κατάληψης επί της οδού Ματρόζου στο Κουκάκι και την περιπέτεια της οικογένειας Ινδαρέ της οποίας το σπίτι συνόρευε με την κατάληψη, ο γραμματέας των Ειδικών Φρουρών τόνισε πως διεξάγεται έρευνα και αναμένονται επιπλέον τα αποτελέσματα των ειδικών εργαστηρίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου