Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2020

Μεσσηνία: Όπλα, ναρκωτικά και κλοπιμαία σε καταυλισμούς "ευπαθούς ομάδος" γύφτων


Οι αστυνομικοί έκαναν στοχευμένες συλλήψεις και πέρασαν χειροπέδες σε πέντε ενοίκους των καταυλισμών ηλικίας 25 ως 45 χρόνων Έβγαλε «λαγούς» και μάλιστα…
πέντε η οργανωμένη επιχείρηση που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας και της Ο.Π.Κ.Ε. σε καταυλισμούς γύφτων στις περιοχές Άγιος Φλώρος και Άγιος Κωνσταντίνος στη Μεσσηνία, όπου βρέθηκαν ποσότητες ναρκωτικών, κλοπιμαία και παράνομος οπλισμός.  Οι αστυνομικοί έκαναν στοχευμένες συλλήψεις και πέρασαν χειροπέδες σε πέντε ενοίκους των καταυλισμών ηλικίας 25 ως 45 χρόνων, καθώς κατά τη διάρκεια των ερευνών στα σπίτια τους κατάσχεσαν συσκευασίες με ηρωίνη συνολικού βάρους 48,6 γραμμαρίων, δύο δενδρύλλια κάνναβης ύψους ως 12 εκατοστών, 41 ναρκωτικά χάπια, μικροποσότητες ακατέργαστης κάνναβης και 625 ευρώ ως προερχόμενα από παράνομες συνδιαλλαγές.  Εκτός από αυτά, όμως, οι αστυνομικοί βρήκαν τρία κυνηγετικά όπλα τα οποία αποδείχθηκαν κλεμμένα, μία σπάθα, ένα μαχαίρι και ένα κινητό κι έτσι, εκτός από τις κατηγορίες της καλλιέργειας, κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών, η δικογραφία με την οποία οδηγήθηκαν οι συλληφθέντες στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καλαμάτας περιλαμβάνει και αυτές της κλοπής και της παράνομης οπλοκατοχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου