Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2020

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. "Ο κλέψας του κλέψατος" οι αλλοδαποί. Αλλοδαποί κατέληξαν στο τμήμα μετά από καυγά και κλοπή σε κατάστημα

συλλήψεις, πυροβολισμοί, προσαγωγές, συμπλοκή, επεισόδια, κοσμηματοπωλείο, αυτοκτονία, απαγωγή, επιχειρηματίας, εμπρησμοί, πυροβολισμοί, Λαδάδικα, ζήλια, ληστεία, δημοτική σύμβουλος, νύχτα τρόμου, Κρήτη, ληστεία, τμήμα
Στο αστυνομικά τμήμα κατέληξαν δυο αλλοδαποί στη Θεσσαλονίκη, μετά από καυγά και κλοπή που διέπραξαν σε κατάστημα εστίασης. Σύμφωνα με την αστυνομία...
αστυνομικοί της Ομάδας «Ζ» συνέλαβαν βραδινές ώρες χθες δύο (2) αλλοδαπούς ηλικίας 26 και 20 ετών καθώς ευρισκόμενοι εντός καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος επιτέθηκαν σε ομοεθνείς τους. Ειδικότερα, ο ένας εξ αυτών εκμεταλλευόμενος το ως άνω γεγονός αφαίρεσε από έτερο αλλοδαπό ένα τσαντάκι το οποίο περιείχε χρηματικό ποσό και προσωπικά του έγγραφα. Επιπλέον, στην κατοχή του 26χρονου βρέθηκε ένα κινητό τηλέφωνο το οποίο όπως προέκυψε από την περαιτέρω έρευνα αφαίρεσε σε προγενέστερο χρόνο από ημεδαπή στο κέντρο της πόλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου