Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2020

Χασικλούδες, κλέφτρες ΚΑΙ καμικάζι στην Πάτρα, δυο 20χρονες κοπέλες που συνελήφθησαν

καυγά
Οι αστυνομικοί τους έκαναν σήμα να σταματήσουν για έλεγχο αλλά οι δυο κοπέλες ανέπτυξαν ταχύτητα προσπαθώντας διαφύγουν με αποτέλεσμα να ξεκινήσει καταδίωξη – Βρέθηκε πάνω τους μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης. Νυχτερινές περιπέτειες με κλεμμένο αυτοκίνητο ονειρεύονταν δυο 20χρονες Ελληνίδες...
και δεν άφησαν την ευκαιρία να πάει χαμένη όταν βρήκαν ένα με τα κλειδιά στη μίζα έξω από ένα κατάστημα στην Πάτρα! Μάλιστα, έκαναν και… ράλι όταν τις εντόπισαν άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ.! Οι αστυνομικοί τους έκαναν σήμα να σταματήσουν για έλεγχο στην Οβρυά Πατρών, αλλά οι δυο κοπέλες ανέπτυξαν ταχύτητα προσπαθώντας διαφύγουν με αποτέλεσμα να ξεκινήσει καταδίωξη. Τελικά, ακινητοποιήθηκαν και σε σωματικό έλεγχο που τους έγινε βρέθηκε πάνω τους μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης. Το κλεμμένο αυτοκίνητο αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του και οι δυο νεαρές παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών κατηγορούμενες για κλοπή τροχοφόρου, κατοχή ναρκωτικών και απείθεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου