Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2021

Η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ ζητά κατάργηση των ΜΑΤ και της Ομάδας ΔΕΛΤΑ

Σε ανάρτησή της στο facebook με θεματική ενότητα την Αστυνομία, η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ ζητά μεταξύ άλλων, την κατάργηση των ΜΑΤ και της Ομάδας ΔΕΛΤΑ!

 Όπως αναφέρει στην ανάρτησή της, η Νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ παλεύει για την "αποστρατικοποίηση των δομών και των κανονισμών λειτουργίας των σωμάτων ασφαλείας, την διαφάνεια και την αξιοκρατία στην λειτουργία τους και την ανατροπή του υπάρχοντος μοντέλου αστυνόμευσης διαδηλώσεων, ελέγχων των συνόρων και αντιμετώπισης των ολοένα αυξανόμενων εγκλημάτων μίσους."

 Η ανάρτησή  συνοδεύεται από υλικό το οποίο παρουσιάζει συνοπτικά τις θέσεις της Νεολαίας του ΣΥΡΙΖA: 

 Ουσιαστική αναμόρφωση του εκπαιδευτικού συστήματος

  1. Διασφάλιση και εμβάθυνση εργασιακών κεκτημένων
  2. Κατάργηση των ΜΑΤ και της Ομάδας ΔΕΛΤΑ
  3. Να καταργηθούν όλες οι διατάξεις για την χρήση καμερών στις διαδηλώσεις
  4. Κατάργηση των αντιτρομοκρατικών νόμων 2928/2001 και 3251/2004 
  5. Κατάργηση του νόμου για την απαγόρευση των διαδηλώσεων

  Εδώ η ανάρτηση της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ: 

 Νεολαία Συριζα - Youth of Syriza

Η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ παλεύει για την αποστρατικοποίηση των δομών και των κανονισμών λειτουργίας των σωμάτων ασφαλείας, την διαφάνεια και την αξιοκρατία στην λειτουργία τους και την ανατροπή του υπάρχοντος μοντέλου αστυνόμευσης διαδηλώσεων, ελέγχων των συνόρων και αντιμετώπισης των ολοένα αυξανόμενων εγκλημάτων μίσους.

#eimaste_to_mellon

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "2 o1dg3лno ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΝΕΟΛΑΙΑ ΣΥΡΙΖΑ"
Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ 1 Ουσιαστική αναμόρφωση του εκπαιδευτικού συστήματος #eimaste_to_mellon οιθέσειςμας μας θέσει"
Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "οιθέσειςμας Aót θέσεις μας #eimaste_to_mellon 2 Διασφάλιση και εμβάθυνση εργασιακών κεκτημένων Κατάργηση των MAT και της ομάδας ΔΕΛΤΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ"
Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ Να καταργηθούν όλες οι διατάξεις για την χρήση καμερών στις στις διαδηλώσεις διαδηλ 5 Κατάργηση των αντιτρομοκρατικών νόμων 2928/2001 και 3251/2004 3251/ #eimaste_to_mellon οι θέσεις μας"
+2
34
3
6

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου