Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».
ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τρίτη, 13 Μαρτίου 2018

Δύο Αλβανοί βίαζαν επί 12 ώρες την κόρη μπροστά στα μάτια της μητέρας της


Δύο Αλβανοί βίαζαν επί 12 ώρες την κόρη μπροστά στα μάτια της μητέρας της Στην σύλληψη ενός Αλβανού βιαστή, 25 ετών  ο οποίος πριν από περίπου ένα χρόνο μαζί με ένα ακόμη Αλβανό  είχαν μπει σε διαμέρισμα στο Περιστέρι με σκοπό τη ληστεία προχώρησε η αστυνομία.
Οι δράστες ακινητοποίησαν την ηλικιωμένη ιδιοκτήτρια και την κόρη της 46 ετών. Για 12 ολόκληρες ώρες  οι δύο ληστές  κρατούσαν ομήρους τις δύο γυναίκες και βίαζαν
διαδοχικά την  κόρη.
Ο Αλβανός συνελήφθη από άντρες της Ασφάλειας  Δυτικής Αττικής ενώ ο συνεργός του  είναι ήδη κρατούμενος στις αλβανικές φυλακές.
Οι δράστες ήταν γείτονες των θυμάτων και είχαν παρακολουθήσει τις συχνές επισκέψεις τους στην Τράπεζα όπου έκαναν συχνές αναλήψεις. Μπήκαν  στο διαμέρισμα από ανασφάλιστο παράθυρο αλλά όταν δεν βρήκαν  τα χρήματα  που ήθελαν προχώρησαν στην αποτρόπαια πράξη τους.
Στο διαμέρισμα του συλληφθέντα  ο οποίος οδηγείτε στον ανακριτή και τον εισαγγελέα βρέθηκαν  κοσμήματα από τη ληστεία στο Περιστέρι.
Πηγή: ΕΡΤ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου