Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τρίτη 20 Μαρτίου 2018

Είναι εσχάτη προδοσία να ξεπουλάς τη Μακεδονία στους σλάβους - Απειλούν οι Παμμακεδονικές Ενώσεις τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ με εξώδικα στα σπίτια τους για το Σκοπιανό

Σταυρόπουλος Λάμπρος
Τους κατηγορούν για εσχάτη προδοσία αν δεν επιβάλλουν δημοψήφισμα για την ονομασία

Με εξώδικα στα σπίτια τους, απειλούν οι Παμμακεδονικές Ενώσεις τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, ότι αν δεν ζητήσουν δημοψήφισμα για την ονομασία των Σκοπίων και επιμείνουν στην σύνθετη ονομασία για την γειτονική χώρα, θα έχουν διαπράξει το αδίκημα της εσχάτης προδοσίας και της άμεσης συνέργειας σε επιβουλή της εδαφικής ακεραιότητας της χώρας. Μάλιστα τους προειδοποιούν ότι αυτά τα αδικήματα τιμωρούνται το πρώτο με ισόβια κάθειρξη και το δεύτερο με θάνατο! 
Στο θέμα αναφέρθηκε ο Πρόεδρος της Βουλής Ν. Βούτσης από του βήματος κατά την συζήτηση για την επιβολή πρότασης μομφής στους χρυσαυγίτες Ν. Μιχαλολιάκο, Ηλ. Κασιδιάρη και Π. Ηλιόπουλο για αντικοινοβουλευτική συμπεριφορά με αφορμή όσα έχουν εκστομίσει κατά των μουσουλμάνων βουλευτών (ο Κανονισμός της Βουλής προβλέπει την περικοπή του ¼ της μηνιαίας βουλευτικής τους αποζημίωσης). 

«Κάποιοι έχουν ξεφύγει, μας εγκαλούν για εσχάτη προδοσία, λένε ότι η ποινή είναι θάνατος ή ισόβια αν αποτολμήσει κανείς να αποδεχθεί την πρόταση του υπουργείου Εξωτερικών αν και όποτε ωριμάσουν οι συνθήκες και έρθει το θέμα στην Βουλή» τόνισε ο Πρόεδρος της Βουλής Ν. Βούτσηςαναφερθείς στο εξώδικο των παμμακεδονικών οργανώσεων εντός και εκτός Ελλάδας που επέδωσαν με δικαστικό επιμελητή στα σπίτια των βουλευτών, τους οποίους προειδοποιούν επί λέξει για τα εξής:


«Αν δεν προβείτε στα νόμιμα, δηλαδή στην προκήρυξη δημοψηφίσματος με το ως άνω ξεκάθαρο ερώτημα και κανένα άλλο (σ.σ. “Να συμπεριλαμβάνεται το όνομα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ στην ονομασία της χώρας των Σκοπίων; ΝΑΙ-ΟΧΙ”), ώστε δεσμευτικά για εσάς και την κυβέρνησή σας να προκύψει η απάντηση του ελληνικού λαού, αλλά εξακολουθήσετε την αντισυνταγματική και αδιανόητη μετατροπή της προσωπικής σας θέσης σε θέση της ΕΛΛΑΔΑΣ, με το ως άνω εκπεφρασμένο πολλάκις περιεχόμενο, “σύνθετη ονομασία με γεωγραφικό προσδιορισμό πριν από τη λέξη Μακεδονία που θα ισχύει έναντι όλων (ergaomnes), για κάθε χρήση, εσωτερική και διεθνή”, ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ, ότι διαπράττετε το αδίκημα της εσχάτης προδοσίας και της άμεσης συνέργειας σε επιβουλή της εδαφικής ακεραιότητας της χώρας, που προβλέπονται στα άρθρα του Ποινικού Κώδικα 134 και 138 και που τιμωρούνται το μεν πρώτο με ισόβια κάθειρξη, το δε δεύτερο με θάνατο». 

Τους καλούν συγκεκριμένα να ζητήσουν από τον πρωθυπουργό την προκήρυξη δημοψηφίσματος, σε αντίθετη περίπτωση αν εξακολουθήσουν «την αντισυνταγματική και αδιανόητη μετατροπή της προσωπικής θέσης του κ. Κοτζιά σε θέση της ΕΛΛΑΔΑΣ» (εννοούν την σύνθετη ονομασία με γεωγραφικό προσδιορισμό) και αν δεν άρουν την ψήφο εμπιστοσύνης τους προς τον ΥΠΕΞ και την κυβέρνηση και επίσης αν δεν ανεξαρτητοποιηθούν, ώστε να μην αναπληρωθούν σε περίπτωση παραίτησης, τότε θα έχουν διαπράξει το αδίκημα της εσχάτης προδοσίας. 

Η εξώδικη διαμαρτυρία είναι 25 σελίδες και τονίζουν ότι «η εκχώρηση της χρήσης του ονόματος της Μακεδονίας εκ μέρους της Ελλάδας στο κράτος των Σκοπίων, συνιστά εκχώρηση των εδαφών της Μακεδονίας». 
BHMA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου