Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τρίτη 19 Ιουνίου 2018

Μιλάμε για ΑΠΟΛΥΤΗ Σταλινική ΧΟΥΝΤΑ. Πειθαρχική έρευνα σε βάρος Αντεισαγγελέα Εφετών από το υπουργείο Δικαιοσύνης γιατί αντιδρά στην εκχώρηση της Μακεδονίας! Για φαντάσου οτι ΑΥΤΟΣ μπορεί να είναι ο Δικαστής ΣΟΥ σύντροφε Κοντονή, ε; Πλάκα δεν θάχει;

Πειθαρχική έρευνα σε βάρος Αντεισαγγελέα Εφετών από το υπουργείο Δικαιοσύνης γιατί αντιδρά στην εκχώρηση της Μακεδονίας!

Οι ΗΛΙΘΙΟΙ πιστεύουν οτι είναι ισόβιοι εξουσιαστές, ΑΜ,ΔΕ, ΜΕΡΕΣ μετράτε, και ...τότε!!Το υπουργείο Δικαιοσύνης ανακοίνωσε πως «ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων κ. Σταύρος Κοντονής παρήγγειλε στην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου κ. Ξένη Δημητρίου τη διενέργεια πειθαρχικής...
προκαταρκτικής εξέτασης, με σκοπό να διαπιστωθεί, αν έχουν τελεστεί πειθαρχικά παραπτώματα από Αντεισαγγελέα Εφετών».  Διευκρινίζει ότι «φέρεται σε προσωπικό του λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης να έχει αναρτήσει φωτογραφίες του Προέδρου της Δημοκρατίας και του Πρωθυπουργού με προσβλητικά σχόλια για τα πρόσωπα των ανωτέρω, καθώς επίσης και δυσμενείς κρίσεις για τις ενέργειες της Δικαιοσύνης όσον αφορά την άσκηση ποινικής δίωξης κατά βουλευτή».  Πρόκειται για Αντεισαγγελέα ο οποίος αντιδρά στην εκχώρηση της Μακεδονίας και... το δείχνει   Συνάδελφοί του τον χαρακτηρίζουν ως «εξαιρετικό επιστήμονα και δικαστή».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου