Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2018

Βόμβα: Διέρρευσαν "απαγορευμένη" φωτογραφία του Νίκου Χατζηνικολάου! Τον έδωσαν στεγνά!. ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Βόμβα: Διέρρευσαν
Σε ένα από τα γνωστά ξεσπάσματα του Στέφανου Χίου στο στόχαστρό του είχε βρεθεί ο Νίκος Χατζηνικολάου! Ο Στέφανος Χίος εκρηκτικός όπως τον γνωρίζουμε κάνει σφοδρή επίθεση στον παρουσιαστή του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1! "Ξέρεις άμα σε πετύχω..." και...
άλλα σχετικά! Ωστόσο ο Στέφανος Χίος διέρρευσε μια φωτογραφία που θέλει να εξαφανίσει ο Νίκος Χατζηνικολάου! Εκεί τον δείχνει να βρίσκεται στο πλευρό του Νίκου Μιχαλολιάκου, με τον Στέφανο Χίο να τον αποκαλεί "ακροδεξιό" Δείτε την φωτογραφία:
Δείτε το επικό βίντεο παρακάτω:
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου