Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2018

ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΩΝ ΑΝΑΡΧΟΑΛΗΤΩΝ - ΚουκουλοΦΛΩΡΩΝ ΟΛΗ η χώρα. ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ τα ΠΑΝΤΑ. Το κράτος .. απουσιάζει, ή απλά .. κοιτάζει. ΦΩΤΟ

Αντιεξουσιαστές στήνουν οδοφράγματα – Κλειστό το κέντρο της Αθήνας – Ισχυρή αστυνομική δύναμη γύρω από το Πολυτεχνείο που απλώς -κατόπιν εντολών- βλέπει την καταστροφή δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας.
Με οδοφράγματα που άρχισαν να στήνουν αντιεξουσιαστές στα Εξάρχεια λίγο μετά τις πέντε το απόγευμα ξεκίνησε ο δεύτερος γύρος...

των εκδηλώσεων μνήμης για τα δέκα χρόνια από τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου. Ιισχυρές αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονται στην περιοχή και ιδιαίτερα γύρω από το Πολυτεχνείο προκειμένου να αποτραπεί προσπάθεια κατάληψης.
Την ίδια ώρα, στα Προπύλαια η συγκέντρωση στη μνήμη του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου ξεκίνησε λίγο πριν από τος έξι το απόγευμα με αποτέλεσμα λίγα λεπτά αργότερα να κλείσει και η Πανεπιστημίου, μετά τη Στουρνάρη.
Σύμφωνα με πληροφορίες, αντιεξουσιαστές εισέβαλαν σε κτίριο του υπουργείου Πολιτισμού, στην οδό Σπύρου Τρικούπη.
Η πορεία από τα Προπύλαια ξεκίνησε περίπου στις εξίμισι το απόγευμα με τους διαδηλωτές να κινούνται προς την οδό Γλάδστωνος, όπου έπεσε νεκρός ο Ζακ Κωστόπουλος. Περίπου την ίδια ώρα η κυκλοφορία αποκλείσθηκε στους περισσότερους κεντρικούς δρόμους της Αθήνας.
Σημειώνεται ότι κατά τα επεισόδια που σημειώθηκαν νωρίτερα σήμερα, έγιναν συνολικά 24 προσαγωγές.
Και στη Θεσσαλονίκη, όμως, βρίσκεται σε εξέλιξη νέα συγκέντρωση για τα δέκα χρόνια από τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου με αφετηρία την Καμάρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου