Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2018

Κυβέρνηση παιδική χαρά ανοήτων - ηλιθίων. Π. Καμμένος: Μετά τις δηλώσεις Ζάεφ, τέλος η "Συμφωνία των Πρεσπών"

"Μετά τις τελευταίες δηλώσεις Ζάεφ είναι πλέον προφανές ότι έχει λήξει κάθε συζήτηση για επιβίωση της λεγόμενης "συμφωνίας των Πρεσπών", δήλωσε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος.  "Ο αλυτρωτισμός και η προκλητική συμπεριφορά των Σκοπιανών αποδεικνύουν στη διεθνή κοινή γνώμη ότι όχι απλώς δεν είναι έτοιμοι να συμμετέχουν σε διεθνείς οργανισμούς, αλλά και ότι δικαιώνουν όλους όσοι από την πρώτη στιγμή επιμένουμε στη βεβαιότητα ότι είναι εγκλωβισμένοι στην προπαγάνδα του Μουσολίνι και του Τίτο", συμπληρώνει.

Ζάεφ: Είμαστε "Μακεδόνες", μιλάμε "μακεδονικά" και δεν θα το αμφισβητήσει κανείς ξανά..


Επανήλθε στις διατυπώσεις περί "μακεδονικής" ταυτότητας και γλώσσας  των πολιτών της ΠΓΔΜ ο Ζόραν Ζάεφ, σύμφωνα με την Καθημερινή.
Λίγες μέρες μετά τις δηλώσεις του για εκμάθηση των "μακεδονικών" στην Ελλάδα – για τις οποίες αργότερα τα Σκόπια εξέφρασαν τη λύπη τους επειδή οι δηλώσεις παρερμηνεύτηκαν ο πρωθυπουργός της πΓΔΜ δήλωσε σε ομιλία του στο Πανεπιστήμιο των Σκοπίων:
"Είμαστε "μακεδόνες" και μιλάμε "μακεδονικά" και κανείς δεν θα το αμφισβητήσει ξανά αυτό". Μάλιστα, ανέβασε σχετικό απόσπασμα της ομιλίας του σε βίντεο στο Facebook.
Παράλληλα, ο Ζόραν Ζάεφ είπε ότι η ονομασία "Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας", όπως ορίζεται στη Συμφωνία των Πρεσπών είναι "μόνο ένας γεωγραφικός προσδιορισμός". 
"Έχουμε ένα πρόθεμα, το "Βόρεια" αλλά παραμένουμε Μακεδονία, δεν υπάρχει άλλη χώρα με αυτό το όνομα, υπάρχει Ελλάδα" ανέφερε χαρακτηριστικά ο Σκοπιανός Πρωθυπουργός, όπως μεταδίδει το πρακτορείο MakFax. 
Ο Ζάεφ διαβεβαίωσε ότι οι πολίτες της πΓΔΜ δεν πρέπει να ανησυχούν γιατί "στη συμφωνία με την Ελλάδα υπάρχει αναγνώριση της "μακεδονικής" γλώσσας και του αυτοπροσδιορισμού μας".
"Η "μακεδονική" ταυτότητα και η "μακεδονική" γλώσσα προστατεύονται (σ.σ. με τη Συμφωνία των Πρεσπών) όσο ποτέ άλλοτε" τόνισε χαρακτηριστικά. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου