Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2019

Τσάμπα μάγκες… Υπήρξαν 262 καταγγελίες για αστυνομική αυθαιρεσία επί ΣΥΡΙΖΑ

Ούτε οι επικοινωνιακές κραυγές των Συριζαίων, ούτε το σόου στη Βουλή, από τον βουλευτή του ΜέΡΑ 25, Κλέωνα Γρηγοριάδη έπιασαν τόπο τελικά, στην προσπάθεια της αντιπολίτευσης να πείσει ότι η κυβέρνηση δείχνει ανοχή σε περιστατικά αστυνομικής βίας.

Μιλώντας στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας αναφορικά με τις καταγγελίες πολιτών και πολιτικών κομμάτων για φαινόμενα αστυνομικής βίας, υπογράμμισε ότι η ελληνική πολιτεία έχει δημιουργήσει από το 2011 μηχανισμό για τον έλεγχο αυθαιρεσιών και τόνισε ότι κατά την περίοδο διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ υπήρξαν 262 περιπτώσεις καταγγελίας για την ΕΛ.ΑΣ!

Είναι γνωστό και κατανοητοί πια και οι λόγοι, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ της εξουσίας, είναι διαφορετικός από τον ΣΥΡΙΖΑ της αντιπολίτευσης. Βέβαια, από το Μαξίμου ο Τσίπρας δεν είχε καλή θέα στα Εξάρχεια, την έκρυβε ο Καμμένος, με τον οποίο συγκυβερνούσε, ωστόσο δεν έχασε ποτέ την ευαισθησία του απέναντι στις… συλλογικότητες στις οποίες έδειχνε μια ιδιαίτερη ανοχή και στοργή. Τώρα που ξαναβγήκε στους δρόμους… φαίνεται ότι θυμήθηκε και πάλι τις παλιές αγάπες….

Στέλλα Νοβάκη
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου