Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2020

Πυροβολισμοί τα ξημερώματα στο Χαϊδάρι. Σύμφωνα με πληροφορίες οι δράστες έριξαν πάνω από 20 σφαίρες με 9άρι και 45άρι πιστόλι - Τι εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ.

Πυροβολισμοί τα ξημερώματα στο Χαϊδάρι
Συμπλοκή μεταξύ αγνώστων σημειώθηκε λίγο μετά τις 00:30 τα ξημερώματα της Τρίτης σε υπαίθριο χώρο στάθμευσης στο Χαϊδάρι, στη συμβολή της Ιεράς Οδού με την Κανάρη.  Σύμφωνα με πληροφορίες οι δράστες έριξαν πάνω από 20 σφαίρες με 9άρι και 45άρι πιστόλι...
Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο συνέλεξαν πάνω από 20 κάλυκες, ενώ από θαύμα γλίτωσε ένας ηλικιωμένος –πιθανότατα άστεγος- που κοιμόταν μέσα σε Ι.Χ. αυτοκίνητο σε παρακείμενο πάρκο.  Σφαίρες «καρφώθηκαν» στα τζάμια του οχήματός του, από τα διασταυρούμενα πυρά.  Αμέσως μετά τη συμπλοκή, η μια ομάδα έφυγε από ένα δρομάκι που οδηγεί στο Δρομοκαΐτειο, ενώ η άλλη έκανε την αντίθετη διαδρομή της οδού Κανάρη, απ' όπου και άρχισαν τα πυρά.  Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Δυτικής Αττικής αναζητούν υλικό από κάμερες ασφαλείας, καθώς και καταθέσεις από τυχόν αυτόπτες μάρτυρες.  Από τους πυροβολισμούς δεν υπήρξε τραυματισμός και δεν έχει ακόμη εξακριβωθεί εάν το άτομο αυτό αποτελούσε στόχο ή βρέθηκε τυχαία στο σημείο.  Η αστυνομία αναζητεί τους δράστες και διεξάγει έρευνες για τα αίτια της επίθεσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου