Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2020

Η δήλωση που προκάλεσε σάλο & η απάντηση του Λιάγκα στον αέρα του ΣΚΑΪ

Τάνια Τσανακλίδου VS Γιώργος Λιάγκας
Η Τάνια Τσανακλίδου προκάλεσε αντιδράσεις με μια εμπρηστική δήλωση.

«Ελπίζω σε μια μεγάλη, ωραία εξέγερση, η οποία δυστυχώς δεν θα είναι ούτε αναίμακτη ούτε πολιτισμένη. Θα είναι άγρια. Γιατί ελπίζω; Γιατί αυτός ο θάνατος που ζούμε κάθε μέρα, αυτή η αφαίμαξη όλης της ψυχικής υγείας και της πνευματικότητας, είναι χειρότερη». Έτσι μιλά για την κατάσταση στον κόσμο, με μια εμπρηστική δήλωση η τραγουδίστρια στην εφημερίδα Αυγή.


Μάλιστα, η Τάνια Τσανακλίδου τάχθηκε ενάντια και στον κόσμο της τηλεόρασης, προτείνοντας στον κόσμο να την κλείσει και να ξεμπερδεύει οριστικά μαζί της: «Οι τηλεοράσεις πρέπει να κλείσουν στα σπίτια των ανθρώπων, γιατί είναι μεγάλη καταστροφή, πρέπει να τελειώνουμε μαζί της, καθώς μας υπαγορεύει πώς να σκεφτόμαστε».

Η συγκεκριμένα συνέντευξη σχολιάστηκε από την εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» με τον ίδιο τον παρουσιαστή να αναφέρει: «Οι εχθροί της συμπαθέστατης και εξαιρετικής Τάνιας Τσανακλίδου είναι η τηλεόραση; Υπάρχει χώρα παγκοσμίως στην οποία δεν υπάρχει τηλεόραση; Μη δαιμονοποιούμε την τηλεόραση. Είναι ένα μέσο ψυχαγωγίας, ενημέρωσης. Ο κόσμος έχει τη δύναμη του κουμπιού. Υπάρχει και το Διαδίκτυο που απομυθοποιεί τα στραβά της τηλεόρασης, άρα υπάρχει και αντίλογος πια και κριτική ματιά. Μας κάνει όλους καλύτερους αυτή η κριτική. Το "πονάει κεφάλι, κόψει κεφάλι" δεν είναι λογική. Και αναλογικά με τον πληθυσμό και τα χρήματά μας, εγώ πιστεύω πως η ελληνική τηλεόραση είναι καλή τηλεόραση. Όλα αυτά τα αφοριστικά... Εύχομαι μόνο αν ξαναβγεί ο ΣΥΡΙΖΑ μην την κάνει και διευθύντρια στην ΕΡΤ. Γιατί τέτοια βλέπουμε... Γιατί έχουμε δει και διευθυντές στην ΕΡΤ που μισούν την τηλεόραση. Ο Διονύσης Τσακνής, εξαιρετικός καλλιτέχνης, βγήκε και έτσι είχαμε τις χειρότερες εμφανίσεις στη Eurovision. Η Eurovision είναι χαριτωμένο τηλεοπτικό πανηγύρι και στείλαμε τραγούδια που δεν θα τα άκουγε κανένας γιατί υπήρχε το ποιοτικό άλλοθι του ΣΥΡΙΖΑ. Χαζομάρες, έλα τώρα. Τρελάθηκα τώρα...».

Ο Δημήτρης Παπανώτας χαρακτήρισε «αδύναμο» αυτό που είπε η Τάνια Τσανακλίδου με την Κλεοπάτρα Πατλάκη να χαρακτηρίζει τη δήλωσή της «αναχρονιστική». «Είναι παλιακό για εμένα! Το να βγαίνεις και να κατηγορείς το εύκολο, που είναι η τηλεόραση, δεν σε κάνει ποιοτικό. Δεν το έχει ανάγκη η Τάνια Τσανακλίδου να κατηγορήσει την τηλεόραση, που ήταν παλιά μια εύκολη καραμέλα. Γιατί; Για να έχει την ταμπέλα του ποιοτικού που την έχει έτσι κι αλλιώς. Ας βγει και να πει "δεν μου αρέσει να βλέπω τηλεόραση γιατί είναι όλα τρας". Ας το πει δικαίωμά της. Αλλά να κάνουμε επανάσταση για να κλείσουμε την τηλεόραση... Αίμα, δάκρυα και ιδρώτας» πρόσθεσε ο Γιώργος Λιάγκας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου