Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ

ΜΕΓΑΡΩΝ & ΝΕΑΣ ΠΕΡΑΜΟΥ


 
Δ Ε Λ Τ Ι Ο      Τ Υ Π Ο Υ 

Φίλες και φίλοι, πολίτες των Μεγάρων και της Νέας Περάμου, τα αποτελέσματα της πρώτης φάσης της εκλογικής διαδικασίας των Δημοτικών και Περιφερειακών εκλογών, έδωσαν στο συνδυασμό μας τη δυνατότητα συμμετοχής με μία έδρα στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο. Η παραπάνω εξέλιξη, που αποτελούσε και πρωταρχικό στόχο των «Ενεργών Πολιτών», μας ικανοποιεί ιδιαίτερα, δεδομένων των συνθηκών αλλά και των αντικειμενικών δυσκολιών που έπρεπε να αντιμετωπίσουμε ως πρωτοεμφανιζόμενος δημοτικός συνδυασμός.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε δημοσίως όλους όσους, σε αυτές τις κρίσιμες στιγμές για τον τόπο, μας εμπιστεύθηκαν για να τους εκπροσωπήσουμε στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο, αλλά και όλους όσους αξιολόγησαν θετικά αυτή την έντιμη και ειλικρινή προσπάθειά μας, ακόμα και αν τελικά αυτό δεν επιβεβαιώθηκε με την ψήφο τους. Σε όλους αυτούς αλλά και σε όλους τους συμπολίτες μας σε Μέγαρα και Νέα Πέραμο υποσχόμαστε και δεσμευόμαστε ότι θα τιμήσουμε την εμπιστοσύνη τους δίνοντας τον καλύτερο μας εαυτό μέσα και έξω από το Δημοτικό Συμβούλιο. Τους διαβεβαιώνουμε ότι θα εργαστούμε σκληρά και θα αγωνιστούμε σθεναρά για την καλυτέρευση της ποιότητας ζωής στις πόλεις μας αντιστεκόμενοι σε κάθε κακόβουλη ενέργεια που θα έχει ως σκοπό την υπονόμευσή της, με μοναδικό κριτήριο πάντα το όφελος των πολλών και του τόπου μας.
Δηλώνουμε λοιπόν «παρών» και μετά τις εκλογές, με τη συνέχιση της λειτουργίας του συνδυασμού μας με νέα και ακόμα πιο παραγωγική μορφή που συλλογικά θα αποφασίσουμε και καλούμε όλους τους ενεργούς πολίτες Μεγάρων και Νέας Περάμου να πλαισιώσουν και να εμπλουτίσουν αυτή την ελπιδοφόρα προσπάθεια.
Για την επόμενη δεύτερη Κυριακή των Δημοτικών εκλογών κρίνουμε ότι πρέπει να συμμετάσχουμε στην εκλογική διαδικασία καταψηφίζοντας και τους δύο διεκδικητές του β' γύρου. Όποιος συνδυασμός και να εκλεγεί είναι σίγουρο ότι θα εξακολουθήσει να εφαρμόζει την ίδια διαχειριστική πολιτική που επιτάσσει το κόμμα που τον έχρισε υποψήφιο, η οποία και μας οδήγησε ως χώρα και ως τόπο στην κρίση που βιώνουμε όλοι σήμερα. Η επιλογή επομένως του λευκού ψηφοδελτίου για τη δεύτερη Κυριακή των εκλογών εκτιμούμε ότι αποτελεί τη σωστότερη απόφαση.
Κλείνοντας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον τοπικό έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο που συνέβαλε στην προβολή των θέσεων και των προτάσεων του συνδυασμού μας, πολλές από τις οποίες υιοθετήθηκαν αυτούσιες στις προγραμματικές δεσμεύσεις και των υπολοίπων συνδυασμών και αυτό αποτελεί για εμάς μια επιπρόσθετη επιτυχία.

 
Εκ μέρους των Ενεργών Πολιτών
Ο Επικεφαλής
Δέσκος Τάσος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου