Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013

Φυλάκιση 3 ετών σε μέλη της Χ.Α. για εμπρησμό

Σε φυλάκιση 3 ετών και 4 μηνών καταδικάστηκαν τα μέλη της Χρυσής Αυγής Νίκος Παπαβασιλείου και Γιώργος Περρής, για εμπρησμό από κοινού, φθορά ξένης ιδιοκτησίας και άσκηση παράνομης βίας.
Συγκεκριμένα, οι δύο άντρες κατηγορούνταν ότι στις 13 προς 14 Μαΐου 2013 πλησίασαν αλλοδαπό ο οποίος είχε μπαρ στην πλατεία Αμερικής και του είπαν ότι αν δεν το κλείσει θα το κάψουν. Σε λίγες ώρες το μαγαζί πήρε φωτιά και το θύμα αναγνώρισε τον έναν εκ των δυο κατηγορουμένων.
Στο δικαστήριο κατέθεσε ο πρόεδρος κοινότητας Σενεγαλέζων ο οποίος αναφέρθηκε σε παρόμοια περιστατικά. Είπε ότι σε άλλο περιστατικό που φέρεται να συμμετείχε και ο ένας εκ των κατηγορουμένων...

μπήκαν σε μαγαζί πήραν προϊόντα και όταν η ιδιοκτήτρια τους ζήτησε να πληρώσουν της απάντησαν "στη χώρα μας είσαι θες και να πληρώσουμε;"
Επίσης υποστήριξε ότι, όταν έσπασαν ένα άλλο μαγαζί ήρθε βουλευτής της ΧΑ στον ιδιοκτήτη και τον απείλησε πως αν κάνει κάτι θα του κάνουν μήνυση. Φοβήθηκε και δεν έκανε τίποτα. Αναφέρθηκε και σε περιστατικά ξυλοδαρμών.
Πολλοί μάρτυρες από την Τανζανία φοβήθηκαν να έρθουν στο δικαστήριο να καταθέσουν.
Οι κατηγορούμενοι ήταν παρόντες το πρωί αλλά χωρίς δικηγόρο. Το δικαστήριο διέκοψε για να τους διορίσει δικηγόρο και όταν επανήλθε οι κατηγορούμενοι δεν εμφανίστηκαν με αποτέλεσμα να καταδικαστούν τελικά ερήμην τους.
Συγκεκριμένα, το τριμελές πλημμελειοδικείο τους έκρινε ενόχους για όλα τα αδικήματα με την επιβαρυντική περίσταση του αντιρατσιστικού νόμου και τους επέβαλε ποινές  φυλάκισης 30 μηνών για την πρώτη πράξη, ενός έτους για τη δεύτερη πράξη και 10 μηνών για την 3η πράξη. Κατά συγχώνευση 41 μήνες φυλάκιση εξαγοράσιμη προς 10€ ημερησίως.
Εν τω μεταξύ, σε έξι μήνες φυλάκιση με τριετή αναστολή και πρόστιμο 600 € καταδικάστηκε ο οδηγός του Γ.Γ. της ΧΑ Νίκου Μιχαλολιάκου (Λαλιώτης) για παράνομη οπλοκατοχή. Το όπλο είχε βρεθεί στην κατοχή του όταν συνελήφθη ο Μιχαλολιάκος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου