Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014

ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΜΠΤΟ: "ΦΡΙΧΤΟ ΕΘΝΟΣ" Η ΕΛΛΑΔΑ. κ. ΣΑΜΑΡΑ, τον ταϊσατε, τον ποτίσατε, τον κάνατε ΚΑΙ Έλληνα!! Τ Ω Ρ Α ;;


Ελληνική παροιμία! "ΤΟΝ ΑΡΑΠΗ ΚΙ ΑΝ ΤΟΝ ΠΛΕΝΕΙΣ, ΤΟ ΣΑΠΟΥΝΙ ΣΟΥ ΧΑΛΑΣ!!"

Σε αυτό το παλιόπαιδο δώσαμε την ελληνική ιθαγένεια. Και μάλιστα δια χειρός του φερόμενου ως Πρωθυπουργού Σαμαρά. Τόσο γαλαντόμοι είμαστε που θέλουμε να τον βάλουμε να παίξει και στην Εθνική Ελλάδος! Βλέπετε τι γίνεται όταν βιαζόμαστε να βαφτίσουμε Έλληνες τους αλλοδαπούς; Τους αγκαλιάζουμε, τους ποτίζουμε, τους ταΐζουμε, τους δίνουμε και την ελληνική σημαία στις παρελάσεις και μετά μας διασύρουν! Αυτο το παλιόπαιδο χρησιμοποίησε την Ελλάδα μέχρι να κάνει την δουλειά του, πήγε στις ΗΠΑ και στο NBA και τώρα μας διασύρει διεθνώς! Να του αφαιρεθεί άμεσα η ελληνική υπηκοότητα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου