Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2016

Ο πολιτικός και κοινωνικός ευνουχισμός των ανέργων και των πεινασμένων!

anergoi
Προσθήκη λεζάντας
 Γράφει ο πολίτης Παναγιώτης Παπαγαρυφάλλου Βραβείο Ακαδημίας Αθηνών και Δήμου Αθηναίων

Αυτός ο τίτλος βγαίνει από την έως τώρα συμπεριφορά τους μπροστά στα προβλήματα επιβίωσης που δημιουργούν τούτα τα χρόνια οι κοινωνιοκτόνες κυβερνήσεις.
Το ξύλο, τα χημικά και η βαναυσότητα που δέχθηκαν την περασμένη εβδομάδα τα μέλη και οι οπαδοί του ΠΑΜΕ, από τα όργανα της «σοσιαλιστικής» καταστολής αποδεικνύει ότι σε μια ερειπωμένη και πεινασμένη Ελλάδα, η πλειοψηφία των Ελλήνων τελούν σε κατάσταση κοινωνικής και πολιτικής χλωροφορμίασης.
Είναι πολιτικά, κοινωνικά και ηθικά αδιανόητο να υποφέρει ένας ολόκληρος λαός που αντί να βρίσκεται στους δρόμους την αράζει
στις καφετέριες, στα συσσίτια των δήμων και της εκκλησίας με την λιμοκτονούσα νεολαία της στις καφετέριες!
Είναι γνωστή αυτή η κοινωνικά και πολιτικά χυδαία συμπεριφορά των «έξυπνων» Ελλήνων που σιωπούν και κάνουν την πάπια αφήνοντας τους άλλους να βγάλουν το φίδι από την τρύπα!
Αυτοί οι «έξυπνοι», πολλοί από τους οποίους περιμένουν να ζήσουν από την ευσπλαχνία, με την προκλητική απουσία τους από τους κοινωνικούς αγώνες, συντελούν στην φτωχοποίηση ολοκλήρου της ελληνικής κοινωνίας.
Αυτή η γονατισμένη πλειοψηφία το ίδιο έκανε και στη διάρκεια της δικτατορίας.
Το ίδιο έκανε – και κάνει – τα σαράντα χρόνια της μεταπολίτευσης στηρίζοντας και ψηφίζοντας τις σάπιες κυβερνήσεις. Tο ίδιο κάνει και τώρα απέχουσα από τους αγώνες για τη σωτηρία και της ιδίας και της Ελλάδας.
Τόσοι πολλοί, τόσο μικροί τόσο γονατιστοί και τόσο φιλοτομαριστές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου