Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2016

Βρε Πανούλη σε κόλλησε ο Αλέξης, ή ήσουν πάντα ψεύτης; Τι έλεγε ο ΥΕΘΑ Καμμένος για τα «Ηot Spots» στα νησιά…Mόλις πρίν απο έξι μήνες! (video)

kammenos-panos-kws-7087
Έξι μήνες νωρίτερα, στις 21 Αυγούστου 2015, ο Πάνος Καμμένος είχε επισκεφθεί την Κω και τότε έλεγε «όχι» στη δημιουργία «hot spots» στα νησιά.Οι δηλώσεις αυτές από τις 4 Φεβρουαρίου κάνουν τον γύρο του διαδικτύου σε βίντεο που ανέβασε η «ομάδα αλήθειας». Συγκεκριμένα ο κ. Καμμένος έξι μήνες νωρίτερα έλεγε πως «σε όποιες πόλεις δημιουργήθηκαν κέντρα υποδοχής, αμέσως μετά αυξήθηκε η ροή των μεταναστών από την άλλη πλευρά». Τότε υποστήριζε ότι η καταγραφή θα πρέπει να γίνεται σε πλοία....
 Τι να άλλαξε άραγε σε αυτούς τους έξι μήνες και άλλαξε απόψεις και ο Πάνος; Να σημειωθεί οτι και ο Βενιζέλος μιλώντας πριν απο από μερικές ημέρες υποστήριξε να γίνουν τα Hot Spot  στα πλοία και μάλιστα στα Διεθνή Ύδατα !  
 
http://veteranos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου