Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Κυριακή 24 Ιουλίου 2016

ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑΚΙΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΛΕΒΕΝΤΗ ΓΙΑ ΝΑ… ΤΑΡΑΚΟΥΝΗΣΕΙ ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ

tsipras_leventis708
 
Γράφει ο Αντίοχος
 
Πολλοί ήταν οι ψηφοφόροι που στις τελευταίες βουλευτικές εκλογές ψήφισαν την Ένωση Φραπέδων για να δείξουν την «οργή» τους, πιστεύοντας ότι ο πρόεδρος Βασίλης, θα… ταρακουνήσει το κατεστημένο!...
Τι κι αν τα συστημικά ΜΜΕ τον προέβαλλαν νυχθημερόν, δείχνοντας ότι είναι άνθρωπος του συστήματος – αυτοί δεν έπαιρναν χαμπάρι τίποτα! Βλέπετε, εύρισκαν πολύ… ακραία την Χρυσή Αυγή…

Κι από την πρώτη μέρα που εξελέγη, φρόντισε να τους απογοητεύσει, ζητώντας μονότονα τον σχηματισμό οικουμενικής κυβέρνησης. Κι αφού δεν υπάρχει στον ορίζοντα οικουμενική, η πλάστιγγα έγειρε προς τον ΣΥΡΙΖΑ. 

Έτσι, μετά την υπερψήφιση του εκλογικού νόμου του ΣΥΡΙΖΑ (διότι περί αυτού επρόκειτο…), ο πρόεδρος Βασίλης ξεροσταλιάζει στην αυλή του Μεγάρου Μαξίμου, περιμένοντας νεύμα για να… μπουκάρει μέσα.

Έχουμε κανονίσει να συναντώμεθα φιλικά με τον κύριο Τσίπρα», δήλωσε σε χθεσινή του συνέντευξη στο κανάλι «Εxtra». Αποκαλύπτοντας ότι «Τώρα θα έρθει σπίτι μου να φάμε, θα φάμε καλά, θα φάμε ψάρια».


Δεν πάνε απόξω και τα κοροϊδάκια που ψήφισαν τον πρόεδρο Βασίλη; Όλο και κάποιο κοκαλάκι θα τους πετάξει ο… αντισυστημικός πρόεδρος!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου