Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2016

ΕΚΛΟΓΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ Η ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΜΠΕΡΔΕΛΗ ΜΑΤΑΙΩΣΕ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ



Για άλλη μια φορά παρακολουθήσαμε με απέραντη θλίψη την πολιτική(;) θέση του κου Μπερδελή που αποχώρησε από την διαδικασία με αποτέλεσμα να μην υπάρξει η απαραίτητη πλειοψηφία και να πραγματοποιηθεί η εκλογή.
Αντιλαμβανόμενος ο κος Μπερδελής την ταλαιπωρία που προκάλεσε στους παρευρισκόμενους «κρατώντας» τους αναίτια επί 4 και πλέον ώρες στην αίθουσα,εφόσον είχε σκοπό να αναβάλλει την εκλογή, θέλησε με στάση και συμπεριφορά καφενειακού τύπου, που δεν συνάδει με τον ρόλο του ως δημοτικού συμβούλου, να επιτεθεί με προσωπικούς χαρακτηρισμούς για ακόμη μια φορά στον Αντιδήμαρχο κ .Ιερόθεο Πολυχρόνη.
Σαν να μην έφτανε αυτό, την επόμενη μέρα, θέλοντας να κάνει
και επικοινωνιακό ντόρο, εξέδωσε και ανακοίνωση η «επικοινωνιακή ομάδα ΤΩΡΑ» (ποιοι είναι αυτοί τελικά; 2 και πλέον χρόνια μετά δεν γνωρίζουμε κ.Μπερδελή ποιοι είναι οι συνεργάτες σας). Σ’αυτό το κατάπτυστο κείμενο ο κ. Μπερδελής και η άγνωστη ομάδα του (αν υπάρχει τελικά), υποδεικνύει στον κ.Δήμαρχο να «μαζέψει» τον Αντιδήμαρχό του. Χρησιμοποιώντας Γκαιμπελίστικες μεθόδους (αφού σε τουλάχιστον 3 σημεία παραποιεί γεγονότα), καταδεικνύει για άλλη μια φορά την έλλειψη ψυχραιμίας και κυρίως σεβασμού στον ρόλο του και στον συνάδελφο του. Εσάς κ. Μπερδελή ποιος θα σας μαζέψει (που το χρειάζεστε κιόλας);
Αφού θα σας παραπέμψουμε στο βίντεο της συνεδρίασης( www.youtube.com/watch?v=hkV3fZ5AS8c ), στο σημείο 2:51:30 και έπειτα για να παρακολουθήσετε ποιος από τους κκ.Πολυχρόνη και Μπερδελή είχε απαράδεκτη, αντιδημοκρατική και αντισυναδελφική συμπεριφορά, θέτουμε τα εξής ερωτήματα :
1)      Ο Αντιδήμαρχος κ. Πολυχρόνης σας είπε ότι προτείνετε μεθόδους ΤΣΑΟΥΣΕΣΚΟΥ επειδή αποχωρήσατε όπως ψευδώς λέτε στην ανακοίνωσή σας, ή επειδή (άκουσον άκουσον) προτείνατε να αποκλείσουμε όλους τους υποψήφιους κρατώντας έναν(!!!)για να δούμε ποιος θα ψηφίσει ποιον; Σε τι καθεστώτα έχετε παρατηρήσει αυτές τις μεθόδους κε Μπερδελή;
2)      Χρησιμοποιήσατε (χάνοντας για άλλη μια φορά την ψυχραιμία σας )προσωπικούς χαρακτηρισμούς (τραμπούκος, συκοφάντης κλπ) προς τον Αντιδήμαρχο ή όχι, ενώ εκείνος αντιλαμβανόμενος του ρόλου του και μη θέλοντας να «πέσει» σ’αυτό το επίπεδο το μόνο που σας είπε ήταν : «Σας αφήνω απλά να εκτίθεστε μιλώντας»; αδιάψευστος μάρτυς το βίντεο
3)      Λέτε ότι «προσβάλλει τους συμβούλους της πλειοψηφίας, που (όπως λένε) τον ανέχονται». Αφού γελάσουμε αρχικά θασας ζητήσουμε αν σας έχει μείνει κάποιο ψήγμα σοβαρότητας να μας πείτε έστω και έναν που το είπε.Πείτε μας επίσης αν θέλετε: Οι προβοκατόρικες μέθοδοι διδάσκονται κάπου ή είναι αποτέλεσμα μακρόχρονης εμπειρίας; Ή μήπως τελικά είναι απλά η αδυναμία σας να ασχοληθείτε με τα ουσιαστικά που απασχολούν αυτόν τον τόπο;
Εκτός από μεθόδους ΤΣΑΟΥΣΕΣΚΟΥγια την πρότασή σας να κρατήσουμε έναν μόνο υποψήφιο, υιοθετείτε και μεθόδους ΓΚΑΙΜΠΕΛΣ για την επικοινωνία σας. Οι κακές επιρροές σας από καταστροφικές προσωπικότητες της ιστορίας έχουν αρχίσει να γίνονται επικίνδυνες για την πολιτική ζωή αυτού του τόπου.
Ο Δήμος μας σώθηκε οικονομικά από την παρούσα διοίκηση και δεν παραδώσαμε τα κλειδιά ούτε βάλαμε λουκέτο όπως επιθυμούσατε, μας προτρέπατε και δηλώνατε επισήμως άλλωστε κ.Μπερδελή. Δεν πιστεύαμε όμως ποτέ,ότι θα φτάνατε σε σημείο να «μισήσετε» πολιτικά και να επιτεθείτε προσωπικά σε στελέχη μας, επειδή συμβάλλουν ουσιαστικά στην σωτηρία του Δήμου.
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΝΩΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου