Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2017

Καταπέλτης! Εύχομαι στην τραυματισμένη στα επεισόδια ‘για το Πολυτεχνείο’ δικηγόρο, διορισμένη του Σύριζα, υπέρμαχο του ‘πολιτισμικού έργου’ των καταλήψεων στη Βίλλας Αμαλίας..


Εύχομαι στην τραυματισμένη στα επεισόδια ‘για το Πολυτεχνείο’ 50χρονη δικηγόρο, κάτοικο Εξαρχείων, διορισμένη του Σύριζα, υπέρμαχο του ‘πολιτισμικού έργου’ των καταλήψεων στη Βίλλας Αμαλίας, με αρθογραφία για τον «Φασισμό της Ελληνικής
Αστυνομίας» όπως έχει υποστηρίξει πολλές φορές στο παρελθόν Εύχομαι στην τραυματισμένη στα επεισόδια ‘για το Πολυτεχνείο’ 50χρονη δικηγόρο, κάτοικο Εξαρχείων, διορισμένη του Σύριζα, υπέρμαχο του ‘πολιτισμικού έργου’ των καταλήψεων στη Βίλλας Αμαλίας, με αρθογραφία για τον «Φασισμό της Ελληνικής Αστυνομίας» όπως έχει υποστηρίξει πολλές φορές στο παρελθόν «…από την εποχή της Χούντας» και αγωνίστρια πρώτης γραμμής δίπλα στη Ζωίτσα Κωνσταντοπούλου για την αποφυλάκιση του τρομοκράτη Νίκου Ρωμανού ‘για εκπαιδευτικούς λόγους’, να μην χάσει το πόδι της και να γίνει γρήγορα καλά, και αυτό το περιστατικό να αποτελέσει το έναυσμα (ποτέ δεν ξέρεις) ώστε να πήξει έστω και τώρα -ποτέ δεν είναι αργά- ο εγκέφαλός της και έτσι να μην οπλίζει με τις αριστερές ανοησίες της τα χέρια των διαφόρων εν δυνάμει ‘Αριστερών’ δολοφόνων. Διότι την επόμενη φορά οι ‘Φασίστες’ μπορεί να μην βρίσκονται δίπλα της για να σβήσουν τη φωτιά από κάποια άλλη δολοφονική βολή ‘επανάστασης’ κάποιου ψεκασμένου ‘Αντίφα’ και για να καλέσουν το ασθενοφόρο ώστε να την μεταφέρει άμεσα στον Ευαγγελισμό, αν δηλαδή στην επόμενη βολή είναι εκ νέου τυχερή πάνω στην ατυχία της και δεν της σκάσει απευθείας στο κούτελο.«…από την εποχή της Χούντας» και αγωνίστρια πρώτης γραμμής δίπλα στη Ζωίτσα Κωνσταντοπούλου για την αποφυλάκιση του τρομοκράτη Νίκου Ρωμανού ‘για εκπαιδευτικούς λόγους’, να μην χάσει το πόδι της και να γίνει γρήγορα καλά, και αυτό το περιστατικό να αποτελέσει το έναυσμα (ποτέ δεν ξέρεις) ώστε να πήξει έστω και τώρα -ποτέ δεν είναι αργά- ο εγκέφαλός της και έτσι να μην οπλίζει με τις αριστερές ανοησίες της τα χέρια των διαφόρων εν δυνάμει ‘Αριστερών’ δολοφόνων. Διότι την επόμενη φορά οι ‘Φασίστες’ μπορεί να μην βρίσκονται δίπλα της για να σβήσουν τη φωτιά από κάποια άλλη δολοφονική βολή ‘επανάστασης’ κάποιου ψεκασμένου ‘Αντίφα’ και για να καλέσουν το ασθενοφόρο ώστε να την μεταφέρει άμεσα στον Ευαγγελισμό, αν δηλαδή στην επόμενη βολή είναι εκ νέου τυχερή πάνω στην ατυχία της και δεν της σκάσει απευθείας στο κούτελο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου