Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2017

Ο γνωστός αναρχοληστής γιός του προέδρου της Βουλής Ν.Βούρτση ΜΑΖΙ με "πυρήνες της φωτιάς" στην "υποδοχή" του δολοφόνου Κουφοντίνα. ΤΥΧΑΙΟ; ΤΙ απαντάει πατέρας του. ΒΙΝΤΕΟ

Και ο γιος του Νίκου Βούτση μεταξύ των αλληλέγγυων που περίμεναν τον Κουφοντίνα έξω από τον Κορυδαλλό

Στην ίδια ομάδα και ένας νεαρός που είχε συλληφθεί μαζί με μέλη της Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς - «Ουδέν σχόλιον»... το σχόλιο του προέδρου της Βουλής.  Ο γιος του προέδρου της Βουλής, Νίκου Βούτση, βρισκόταν μεταξύ των αλληλέγγυων που περίμεναν σήμερα, έξω από την πύλη των φυλακών Κορυδαλλού, τον Δημήτρη Κουφοντίνα....
Ο εκτελεστής της τρομοκρατικής οργάνωσης έλαβε 48ωρη άδεια από το συμβούλιο των φυλακών. Βγήκε χαμογελαστός από τις φυλακές, έξω από τις οποίες τον περίμεναν φίλοι και συγγενείς.  Εκεί ήταν και ομάδα νεαρών, που φώναζαν «το πάθος για τη λευτεριά είναι δυνατότερο απ’ όλα τα κελιά».   Ανάμεσα στους νεαρούς ήταν ο γιος του Νίκου Βούτση, καθώς και ένας νεαρός που είχε συλληφθεί στη Νέα Σμύρνη μαζί με μέλη της Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς.   «Ουδέν σχόλιον»... ήταν το σχόλιο του προέδρου της Βουλής για την παρουσία του γιου του στην «υποδοχή» Κουφοντίνα.  Η στιγμή της εξόδου του Δημήτρη Κουφοντίνα από τις φυλακές Κορυδαλλού.
 


Ποιος είναι ο Γιώργος Βούτσης
Ο γνωστός στον αντιεξουσιαστικό χώρο, Γιώργος Βούτσης-Βογιατζής, έχει στο παρελθόν συλληφθεί (Οκτώβριος του 2007) και καταδικαστεί για τη ληστεία του υποκαταστήματος της Εθνικής Τράπεζας στην περιοχή του Γκύζη. Ο ίδιος είχε αναλάβει πλήρως την ευθύνη για τη ληστεία, όχι όμως και για τη χειροβομβίδα που βρέθηκε στην τσάντα του, λέγοντας ότι η ιδεολογία του δεν θα του επέτρεπε να θέσει σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές.

Αποφυλακίστηκε τον Αύγουστο το 2010, έχοντας εκτίσει την ποινή του. Ο Νίκος Βούτσης, μάλιστα, είχε καταθέσει τότε ως μάρτυρας υπεράσπισης, αν και είχε δηλώσει πως έμεινε έκπληκτος με την ενέργεια του γιου του.

«Με τη ληστεία ήθελα να δείξω την αντίθεσή μου στο τραπεζικό σύστημα» φέρεται να είχε πει ο γιος του Νίκου Βούτση και της πρώην συζύγου του, Σοφίας Βογιατζή, τον Απρίλιο του 2008, ενώπιον του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών, που θα αποφάσιζε για την παράταση ή όχι της προσωρινής κράτησής του.

Το γράμμα που απέστειλε στους συντρόφους του μέσα από τη φυλακή στις 19 Ιανουαρίου 2009 είναι ενδεικτικό της στάσης του «ιδεολόγου αναρχικού», που είχε κρατήσει όλο το προηγούμενο διάστημα. «Η επιλογή της ληστείας αποτελεί έναν σταθμό της πορείας μου προς την άρνηση» είχε γράψει χαρακτηριστικά. 

Ο Γιώργος Βούτσης-Βογιατζής καταδικάστηκε σε οκτώ χρόνια φυλακή για τη ληστεία και αφέθηκε ελεύθερος, αφού εξέτισε 17 μήνες και έκανε 223 μεροκάματα στο τυπογραφείο των φυλακών.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα της εποχής, ο Γιώργος Βούτσης παρέμενε ενεργός και εντός της φυλακής, όντας μάλιστα ένας εκ των πρωτεργατών της «εξέγερσης» του Νοεμβρίου του 2008, με τη συμμετοχή κρατουμένων από όλα τα σωφρονιστικά καταστήματα της χώρας.

Λίγο αργότερα, ήταν ο ίδιος που κρέμασε, έξω από την Ε' πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού, ένα πανό, που έγραφε: «Τιμή και δόξα στον Αλέξη». Είχε προηγηθεί, στις 6 Δεκεμβρίου του 2008, ο θάνατος του 15χρονου Αλέξη Γρηγορόπουλου από την σφαίρα του ειδικού φρουρού Επαμεινώνδα Κορκονέα, στα Εξάρχεια.

Το 2016, τέλος, ο Γιώργος Βούτσης είχε βρεθεί και πάλι στη δημοσιότητα, καθώς διαπίστωσε ότι ήταν καταχωρισμένος στις μαύρες λίστες των μυστικών υπηρεσιών της Δύσης -και συγκεκριμένα της βρετανικής MI6 και της CIA- καταγγέλλοντας «υπερατλαντική απαγωγή» στο ταξίδι του προς Μεξικό, με στάση στο Λονδίνο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου