Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2021

Ένταση στο Πολυτεχνείο: Δεν επετράπη η κατάθεση στεφάνου στην διακοινοβουλευτική επιτροπή

 Ένταση στο Πολυτεχνείο: Δεν επετράπη η κατάθεση στεφάνου στην διακοινοβουλευτική επιτροπή

Μπλόκο στην κατάθεση στεφάνου από την διακοινοβουλευτική επιτροπή έβαλε ομάδα νεαρών κλείνοντας την είσοδο του προαύλιου χώρου του Πολυτεχνείου.

Ο κ. Αθανασίου και ο κ. Θεοχάρης που ήταν επικεφαλής της επιτροπής είχαν σύντομη συνομιλία με τους νεαρούς φοιτητές και αποχώρησαν, αφήνοντας το στεφάνι έξω από το Πολυτεχνείο. Επικράτησε δεύτερος γύρος έντασης με την ομάδα ατόμων να καταστρέφει το στεφάνι.

Ο κ. Αθανασίου σε δηλώσεις του, τόνισε ότι ο αγώνας κατά της δικτατορίας ήταν υπερκομματικός και ότι δεν είχε κομματικό χρώμα. «Κανένας πολιτικός σχεδιασμός δεν οργάνωσε την εξέγερση του Πολυτεχνείου» είπε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου