Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Δευτέρα 24 Αυγούστου 2015

ΣΚΑΝΔΑΛΟ! Στον Εισαγγελέα η αποκρατικοποίηση των 14 Αεροδρομίων!

Με βάση την μεγάλη διαφορά που υπάρχει στην αποτίμηση της αξίας των 14 αεροδρομίων που πραγματοποιήθηκε από ανεξάρτητους εμπειρογνώμονες του ΤΑΙΠΕΔ, θα εξεταστεί η υπόθεση απο τον αρμόδιο Εισαγγελέα οικονομικών εγκλημάτων και διαφθοράς.
Η διαφορά μεταξύ της προσφοράς της Fraport-Slentel και της αποτίμησης των συμβούλων εκτιμητών του ΤΑΙΠΕΔ ανέρχεται στο ύψος των 850 εκατομμυρίων ευρώ, καθώς η προσφορά ήταν της τάξης των 1,23 δις ευρώ και το μέγεθος της αποτίμησης στα 340 εκατομμύρια ευρώ.
Κατόπιν τούτου ο επίκουρος Εισαγγελέας Διαφθοράς κ. Ιωάννης
Δραγάτσης θα εξετάσει τον φάκελο της συγκεκριμένης υπόθεσης, προκειμένου να διαπιστωθεί αν από την στάση των συμβούλων εκτιμητών του ΤΑΙΠΕΔ προκύπτουν αξιόποινες πράξεις και αν έχει ζημιωθεί το Ελληνικό Δημόσιο.
Αξίζει να σημειωθεί πως η πρώτη φάση της αποκρατικοποίησης έχει ολοκληρωθεί μετά την απόφαση του Κυβερνητικού Συμβουλίου οικονομικής Πολιτικής (ΚΥΣΟΙΠ) να εγκρίνει την υπογραφή της σύμβασης από το ΤΑΙΠΕΔ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου