Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 26 Αυγούστου 2015

Σοφία Δήμτσα: Να γιατί θέλουν εκλογές στις 20 Σεπτεμβρίου και όχι στις 27 [εικόνα]

Μέσω της προσωπικής σελίδας της στο Facebook, η δημοσιογράφος του Mega Σοφία Δήμτσα επιχείρησε να εξηγήσει τη σπουδή του ΣΥΡΙΖΑ να προχωρήσει σε εκλογές στις 20 και όχι στις 27 Σεπτεμβρίου.
Η καλή δημοσιογράφος σημειώνει χαρακτηριστικά τα εξής:

«Λοιπόν, για να εξηγήσουμε την πρεμούρα του ΣΥΡΙΖΑ να γίνουν οι εκλογές οπωσδήποτε στις 20 Σεπτεμβρίου και όχι στις 27: εάν οι εκλογές γίνουν στις 27 οι συνταξιούχοι θα έχουν εισπράξει τη 2η συνεχόμενη σύνταξη μειωμένη, από 2% έως 6% λόγω της αύξησης των εισφορών υγείας. Επίσης, μετά τις 20 Σεπτεμβρίου υπολογίζεται ότι θα αποσταλούν και τα εκκαθαριστικά του ΕΝΦΙΑ! Καταλάβατε;;;».

Στατιστικά


______________________________

ip-location
Εγγραφείτε μέσω email για να παίρνετε τις αναρτήσεις της ημέρας:
Delivered by FeedBurner

Λίστα φιλικών ιστολογίων Ι

Λίστα ιστολογίων ΙΙ

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου