Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2015

Να δούμε τον Αλέξη Τσίπρα τώρα στα δύσκολα...

Γράφει ο Νίκος Κούτρικας
 Δημοσιογράφος μέλος της ΕΣΗΕΑ

Εγώ θα το πω η επόμενη ημέρα είναι η δύσκολη. Αν κρίνω από την ευκολία του κ.Τσίπρα από το οχι του δημοψηφίσματος να περάσει στο τελικό ναι του 3ου μνημονίου κρίνουμε το πόσο εύκολα θα περνάει στο μέλλον τα μέτρα που υπέγραψε.
Για του λόγου του αληθές, Έρχεται...τσουνάμι από περικοπές σε συντάξεις των πολιτών με σταδιακή κατάργηση του ΕΚΑΣ, αύξηση των ασφαλιστικών εισφορών, μείωση συντάξεων τύπου Αυστραλιανού μοντέλου κλπ ακόμα και πιθανό κούρεμα καταθέσεων ή φορολόγηση τους ενώ εκκρεμούν και οι ανακεφαλαιοποίησεις των συστημικών και μη τραπεζών.
Έρχεται ο ΕΝΦΙΑ που δεν καταργήθηκε τελικά παρότι κρίθηκε από τον Σύριζα άδικος φόρος. Άρα ο Σύριζα πήρε σήμερα εντολή να διαχειριστεί τα δύσκολα.
Η ΝΔ άντεξε χωρίς όμως φέρει καλύτερο ποσοστό από το χθες. Να μου το θυμηθείτε η κυβέρνηση αυτή θα έχει σύντομο χρόνο σε λίγο θα έχουμε και πάλι εκλογές...
 Η ΝΔ πως θα διαχειριστεί το αποτέλεσμα του περίπου 27.5% ; Θα τεθεί θέμα προέδρου στην ΝΔ αφού δεν κατάφερε να φέρει τίποτα καλύτερο από το χθες ; Ο Λαφαζάνης τι θα κάνει;
Ο Τσίπρας πόσο θα αντέξει τα μέτρα που έρχονται να τα υλοποιήσει ; Σύντομα φίλοι μου θα έχουμε... εξελίξεις κρατήστε το αυτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου