Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2015

Η Τασία σε ρόλο διαδηλώτριας υπέρ των προσφύγων στο Σύνταγμα


tasia

Εφόσον δεν είναι πλέον υπουργός, αποφάσισε να γίνει διαδηλώτρια υπέρ των προσφύγων η Τασία Χριστοδουλοπούλου η οποία το Σάββατο το απόγευμα συμμετείχε στη διαδήλωση της κίνησης ΚΕΕΡΦΑ με κεντρικό Σύνθημα «Πρόσφυγες καλώς ήρθατε». Σε δηλώσεις της αναφέρει πως το προηγούμενο διάστημα έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι της για τους πρόσφυγες, παρά το σάλο που επικρατούσε, και εξακολουθεί να επικρατεί, στα νησιά του Αιγαίου με χιλιάδες πρόσφυγες και μετανάστες να αποβιβάζονται καθημερινά στις ελληνικές ακτές και οι κάτοικοι να βρίσκονται σε κρίση πανικού.
«Εγώ έκανα πράξη αυτά που έπρεπε» δηλώνει, ενώ σε ερώτηση για το πώς σχολιάζει εκείνους που αναφέρουν ότι δεν προσέφερε κάτι ουσιαστικό σε αυτή την έκρυθμη κατάσταση, η πρώην υπουργός Μετανασευτικής Πολιτικής αναρωτήθηκε «ποιοι είναι αυτοί που υποστηρίζουν κάτι τέτοιο».
Τέλος, όταν της ζήτησαν να σχολιάσει την εικόνα στην πλατεία Βικτωριάς απαντά κυνικά ότι «ρωτήστε την καινούργια
κυβέρνηση αυτά είναι νέα φαινόμενα». 
tasiaa
Πηγή φωτογραφίας; protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου