Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2015

Μεϊμαράκης: Η πολιτική απάτη της κυβέρνησης βγήκε στο προσκήνιο Πληροφοριακά Στοιχεία

 «Η πολιτική απάτη που στήσατε με τον Πάνο Καμμένο αποκαλύφθηκε από τις προγραμματικές δηλώσεις των υπουργών σας» είπε απευθυνόμενος στον πρωθυπουργό ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης κατά τη συζήτηση των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης στη Βουλή.
«Ισχυρίζεται ο κ. Τσίπρας ότι έκλεισε οριστικά τη συζήτηση για το Grexit, όμως η αλήθεια είναι ότι εσείς ανοίξατε τη συζήτηση. Έρχεται πολύ βαρύς χειμώνας. Βιαστήκατε να κάνετε εκλογές για να προλάβετε τη φοροκαταιγίδα που θα ερχόταν. Άλλος ο ΣΥΡΙΖΑ πριν τις εκλογές, άλλος ο ΣΥΡΙΖΑ μετά τις εκλογές» υπογράμμισε.

Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης μίλησε αναλυτικά για τους φόρους που
θα επιβληθούν και τόνισε ξεκάθαρα ότι η ΝΔ δεν θα στηρίξει τα μέτρα φορολόγησης των αγροτών.
«Θέλω να επαναλάβω ότι η ΝΔ θα σταθεί με συνέπεια στη χώρα και τους πολίτες. Το αποδείξαμε και μετά το δημοψήφισμα - παρωδία που κάνατε. Σας δώσαμε εξουσιοδότηση διαπραγμάτευσης για να μείνει η χώρα στο ευρώ κι όχι για να υπογράψε ότι 'να ναι. Σας δώσαμε όλοι μαζί μια ψήφο εμπιστοσύνης τέτοια που δεν έχει πάρει ποτέ κανείς Έλληνας πρωθυπουργός. Και εσείς αντί να γίνεται ηγέτης, γίνατε κομματάρχης του ΣΥΡΙΖΑ» είπα κατηγορηματικά προς τον πρωθυπουργό ο πρόεδρος της ΝΔ.
«Στηρίζουμε τις διαρθρωτικές αλλαγές που είναι αναγκαίες αλλά μας βρίσκεται αντίθετους σε νέους φόρους και νέες περικοπές. Δεν θα τα ψηφίσουμε» πρόσθεσε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου