Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2015

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ

15 tweets που δίνουν συγχωροχάρτι στον ξεχασιάρη Σταθάκη για το αδήλωτο εκατομμύριό του

Ο λέει ξέχασε να δηλώσει ένα εκατομμύριο και το χετε κάνει θέμα και δε λέτε για τον τσιπρα που ξέχασε να δηλώσει δεξιός.


Και ψάχνω, λοιπόν, τις τσέπες μου και τι να δω! Α,να ένα εκατομμύριο!!

Ο είναι 62. Από τα 18 να έβαζε στην άκρη 1000€, τώρα θα είχε 528.000€ Να βρήκε στο δρόμο άλλα 472.000€, νά' το το Μύριο. ΑΘΩΟΣ.
+ Φλαμπουράρης = Αλτσχάιμερ φορέβερ!!
 Από τα 18 να έβαζε στην άκρη 1000€, τώρα θα είχε 528.000€. Να βρήκε στο δρόμο άλλα 472.000€, νά’ το το Μύριο
Προβολή εικόνας στο Twitter

Προβολή εικόνας στο Twitter
Για εισιτήρια, κομμωτήρια, εκατομμύρια, ένας αριθμός υπάρχει.

Ζούμε στη χώρα που συζητείται η σύλληψη για όσους δεν πληρώνουν 1,2€ για εισιτήριο και όχι για όσους δε δηλώνουν 1εκ € στο πόθεν έσχες
Βρίσκεις εσύ ξεχασμένο 5ευρω στο παντελόνι, είσαι μάγκας. Ξεχνάει κάπου ο Σταθάκης 1 εκ. ευρώ, τον λένε εγκληματία.Δυο μέτρα και δυο σταθμά.
Σταθάκης: Θα μιλήσω σε 10 μέρες για το πόθεν έσχες. Τόσο χρειάζεται για να φτιάξεις ιδιωτικά συμφωνητικά με το γνήσιο της υπογραφης;

Τον δεν θα τον ξαναπειτε λαμογιο. Τον Σταθακη
Ο τελικά είναι ο ιδανικός για το υπουργείο οικονομίας. Απόδειξη ότι από τις οικονομίες που έκανε έβαλε στην άκρη 1 εκ..
Για να συμψηφίσουν τα συριζοτρόλλ το μύριο του θα θυμηθούν και τον Κοσκωτά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου