Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2015

Ο ΣΥΡΙΖΑ παραδέχεται επισήμως την πανωλεθρία του. (ΕΓΓΡΑΦΑ)

tsipras2

Στοιχεία- σοκ προκύπτουν από τον προϋπολογισμό του 2016. Φαίνεται ξεκάθαρα πως ο Αλέξης Τσίπρας παρέλαβε από τον προκάτοχό του, Αντώνη Σαμαρά, ανάπτυξη έστω και οριακή. Ωστόσο, τα δεδομένα άλλαξαν κατά την περίοδο της επτάμηνης κυβέρνησης Τσίπρα.
Προφανώς υπήρχαν προβλήματα, αλλά συγκεκριμένα...
το 2014 επιτεύχθηκε οριακό πρωτογενές πλεόνασμα. Το ισοζύγιο τρεχουσών συναλλαγών κατέγραψε για το 2013 και το 2014 πλεόνασμα 0.6% και 0.9% αντίστοιχα ως προς το ΑΕΠ. Έτσι, παρά την οικονομική ύφεση της περιόδου 2008-2013 η ελληνική οικονομία τον επόμενο χρόνο κατέγραψε θετικό ρυθμό ανάπτυξης 0.8%. Όσον αφορά τα στοιχεία του 2015, η ανάπτυξη έδωσε τη θέση της στην οικονομική αβεβαιότητα και στην επιδείνωση της ρευστότητας.
panolethria1
panoletrhria2
panolethria3
panoletrhia4
panolethria5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου