Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2016

Ασφυκτική η κατάσταση στα νησιά -Πάνω από 11.000 πρόσφυγες σε 3 ημέρες

(EUROKINISSI)
Την ώρα που οι Ευρωπαίοι ηγέτες πασχίζουν να βρουν μία λύση για να ανταποκριθούν στην απίστευτου μεγέθους προσφυγική κρίση, τα «κύματα» των αφίξεων προς τα ελληνικά νησιά συνεχίζουν με αμείωτη ένταση, δημιουργώντας μία ασφυκτική κατάσταση.
Μόνο σε μόλις τρεις ημέρες, περισσότεροι από 11.000 πρόσφυγες και μετανάστες έφτασαν στις ελληνικές ακτές, ενώ πλέον «βουλιάζει» και το Καστελόριζο, καθώς οι παράνομοι διακινητές άνοιξαν νέα δίοδο, με αυτό τον προορισμό.
Την ίδια ώρα, η κυβέρνηση δηλώνει ότι η κατάσταση στο Καστελόριζο- όπου πλέον οι πρόσφυγες είναι διπλάσιοι από τους κατοίκους- αντιμετωπίζεται με παρεμβάσεις.
Εφτασαν 11.218 πρόσφυγες σε 3 ημέρες
Αν και το διήμερο 14-15 Φεβρουαρίου πέρασαν στα ελληνικά νησιά 51 και 181 άτομα αντίστοιχα, ακολούθησε ένα τεράστιο «κύμα» προσφύγων και μεταναστών. Στις 16 Φεβρουαρίου έφτασαν στις ελληνικές ακτές 1.783 άτομα, την επόμενη ημέρα 4.611 και ακολούθησαν 4.824 άτομα στις 18 Φεβρουαρίου.
Δηλαδή, συνολικά, έφτασαν 11.218 πρόσφυγες μέσα σε μόλις τρεις ημέρες, σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσίευσε η «Καθημερινή».
Περίπου 750 στο Καστελόριζο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου