Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2016

ΒΟΜΒΑ από Άδωνι! ΣΟΚ στο κοινοβούλιο.

adwnis
Ανοιχτή πρόσκληση από τον Άδωνι Γεωργιάδη στα στελέχη του Ποταμιού να συμπαραταχθούν με την Νέα Δημοκρατία. Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ επικαλείται την πόλωση που θα δημιουργηθεί ανάμεσα στα δύο μεγάλα κόμματα και θεωρεί πως τα ποσοστά των μικρότερων κομμάτων θα συρρικνωθούν σημαντικά. Καλεί ανοιχτά τον κ. Σταύρο Θεοδωράκη να συνασπιστεί σε ένα ευρύτερο μεταρρυθμιστικό σχήμα με σκοπό την ανατροπή της σημερινής κυβέρνησης. Πιστεύει επίσης ότι μια τέτοια εξέλιξη θα επιφέρει κλίμα ανανέωσης στην Νέα Δημοκρατία, προσελκύοντας ενδεχομένως σε φιλελεύθερους ψηφοφόρους.
Σίγουρα πρόκειται για ένα σημαντικό άνοιγμα από πλευράς του αντιπροέδρου της ΝΔ για την προσπάθεια διεύρυνσης του κόμματος, εισαγωγής νέων απόψεων και αποφυγής συντηρητικών τακτικών. Η ανάγκη για μια εθνική σωτηρία είναι πιο επιτακτική από ποτέ και ένας ευρύτερος πολιτικός σχηματισμός μπορεί να διαδραματίσει καταλυτικό ρόλο σε αυτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου