Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2016

Έχουμε φτάσει να λέμε ποιος είναι λιγότερο χειρότερος για να τον ψηφίσουμε.

Ο γιος του παπανδρεου και εγγονος του αλλου παπανδρεου, ο γιος του Μητσοτακη, ο ανηψιος του Καραμανλη, ο γιος του Γενηματα εεε κορη ηθελα να πω... μπουχτησαμε! Απο την αλλη Τσιπρεοι, Βενιζελοι... Μπουμπουκηδες. Εχουμε φτασει να λεμε ποιος ειναι λιγοτερο χειροτερος για να τον ψηφισουμε. Μηπως λεω μηπως ολοι αυτοι που εχουν φτασει εκει ειναι ηδη δρομολογημενοι? γιατι δεν μπορει ρε παιδακι μου ολοι αυτοι σπουδαγμενοι ανθρωποι να ειναι τοσο μα τοσο βλακες και τοσο σκαρτοι, που και ενας κοινος, απλος με στοιχειωδη εκπαιδευση Ελληνας δεν θα εκανε τοσα τραγικα λαθη. Οι αριθμοι δεν βγαινουν και ο Σοιμπλε να μην υπηρχε θα υπηρχε καποιος αλλος που θα επρεπε να πει την αληθεια στον Ελληνικο λαο οτι με ευρω οσο και να το πιεζετε το παραμυθι δεν βγαινει εκτος εαν γινει κουρεμα. Κουρεμα δεν γινεται αρα τι παιδευεστε? Αφου ολοι οι δρομοι οδηγουν στην δημιουργεια αλλου νομισματος. Δεν φταιει ο Σοιμπλε που λεει αληθεια, φταινε ομως καποιοι αλλοι που δωσαν τα λεφτα για τα στραβα υποβρυχια... που κλεισαν τα ματια σε SIEMENS κτλ γιατι η νομοθεσια της ΕΕ υποχρεωνε την SIEMENS να κλεισει αλλα τα @@... δεν τα εχει κανεις να τα βαλει με αυτους.

αναγνωστης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου