Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Παρασκευή 29 Απριλίου 2016

Μην το κουράζεται άλλο, ΦΥΓΕΤΕ είστε μιας άλλης εποχής.

Συριζοπουλα,μην κοιταζετε μονο το κανναβουρι που σας ταιζουν αλλα να δειτε τι γινεται στον κοσμο σφαιρικα. Ο Τσιπρας με τη συμπεριφoρα του επαιξε και εχασε την αξιοπιστια του και στην εσωτερικη και στην εξωτερικη αγορα .Κανενας δεν του εχει πια εμπιστοσυνη υστερα απο τη συμπεριφορα,τα τοσα ψεματα και τα πεπραγμενα του.Οσες τουμπες και να κανει,οσα δημοψηφισματα, οσα ποσοστα και αν του δωσει ο Λαος, ο αλλος ουτε θα αφησει στην Ελλαδα τα χρηματα του ουτε θα τα φερει απο το Εξωτερικο να τα χασει με την αλλοπροσαλλη πολιτικη σας Γι αυτο μην το κουραζεται αλλο, Φ υ γ ε τ ε ειστε μιας αλλης εποχης.

αναγνωστης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου