Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τρίτη 19 Απριλίου 2016

Παίξτε κάποιοι δημοσιογραφοι μερικά ακόμα δακρύβρεχτα αφιερώματα για το "ταξίδι στην ελευθεριά" , "ταξίδι στην ελπίδα" και άλλες τέτοιες αφελείς βλακείες!

Μοναχα οταν μας λετε τι τραβηξε ο Χασαν για να φτασει στη Γερμανια να μας ενημερωσετε και αμα τυχον βιασε και κανα παιδακι στη διαδρομη.... Ηλιθια ζωα , κρετινοι που μπροστα στα ματια σας φαινεται ξεκαθαρα ποσο καιροσκοποι , λιποτακτες , αχαριστοι, εκμεταλευτες, αγνωμονες, μαμελουκοι ειναι η πλειοψηφια των λαθρομεταναστων και
δεν λετε να το καταλαβετε στην χοντροκεφαλα σας! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΠΟΥ ΝΑ ΑΝΕΧΕΤΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΝΑ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΔΡΟΜΟΥΣ , ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΒΙΑΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ , ΝΑ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΖΗΜΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΝΑ ΚΟΙΤΑΕΙ ΑΛΛΑ ΝΑ ΚΑΘΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΩΕΙ ΚΑΙ ΞΥΛΟ!!!!!!!!!!! ΑΛΛΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΡΙΧΝΕΙ!!!!! ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΦΑΠΕΣ!!!!!!!!! Τα πραγματα θα χειροτερευσουν σιγουρα οσο οι ανθελληνες κυβερνανε τον τον τοπο μας. Τοσο ανθελληνικη κυβερνηση που μισει καθετι Ελληνικο πρωτη φορα!

αναγνωστης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου