Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2017

Αυστρία: Να απαγορευτεί το φασιστικό Ισλάμ!

Αυστρία: Να απαγορευτεί το φασιστικό Ισλάμ!
 
Καταρρέει παντού η Νέα Τάξη.  Χάνει σταδιακά και στην Ευρώπη το πολιτικό της έρεισμα η Νέα Τάξη, κυρίως λόγο της ανόδου πατριωτικών κινημάτων στις περισσότερες χώρες.   Ενδεικτικό παράδειγμα η Αυστρία, η οποία...
βρέθηκε στο επίκεντρο πριν από μερικές βδομάδες λόγω των κρίσιμων εκλογών και της ανόδου της ακροδεξιάς στη χώρα.   Αυτή τη φορά ήταν ο πρόεδρος του κόμματος των Ελευθέρων, ο Χάιντς-Κρίστιαν Στράχε εκείνος που μίλησε κατά των παγκοσμιοποιητικών σχεδίων και της ισλαμοποίησης της Ευρώπης. Χαρακτηριστικά είπε:  "Ας βάλουμε ένα τέλος σε αυτή την πολιτική του εξισλαμισμού διότι σε διαφορετική περίπτωση θα είμαστε εμείς, οι Αυστριακοί, εμείς, οι Ευρωπαίοι, που θα έχουμε βίαιο τέλος. Με τον ίδιο νόμο θα πρέπει να απαγορεύονται τα μουσουλμανικά σύμβολα, κάτι παρόμοιο με εκείνον για τα ναζιστικά σύμβολα".  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου