Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2017

Αδ. Γεωργιάδης: Μου απαγόρευσαν να δω τα έγγραφα που κατέθεσε ο Α. Λοβέρδος

Αδ. Γεωργιάδης: Μου απαγόρευσαν να δω τα έγγραφα που κατέθεσε ο Α. Λοβέρδος
Την απαγόρευση πρόσβασης στα έγγραφα που κατέθεσε ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Ανδρέας Λοβέρδος,  για την υπόθεση της πώλησης βλημάτων στην Σαουδική Αραβία καταγγέλλει ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης.
Όπως αναφέρει tweet του βουλευτή της ΝΔ,  οι Υπηρεσίες της Βουλής δεν του έδωσαν τα έγγραφα που αιτήθηκε να δει ενόψει
της συζήτησης στη Βουλή, η οποία μάλιστα εκτάκτως αναβάλλεται μετά από αίτημα του πρωθυπουργού.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αλέξης Τσίπρας ζήτησε την αναβολή επειδή θα ήθελε να είναι παρών στην αυριανή συνεδρίαση.
Βάσει των εγγράφων που παρουσίασε ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, επιβεβαιώνεται ότι ο υπουργός Εθνικής Άμυνας γνώριζε ότι η πλευρά των Σαουδαράβων δεν αποδεχόταν ως εκπρόσωπό της τον Βασίλη Παπαδόπουλο, ωστόσο εκείνος έδειχνε ότι επιθυμούσε τη συνεργασία με το συγκεκριμένο μεσάζοντα.
Παράλληλα, παρουσίασε και τρία ακόμη απόρρητα έγγραφα από τα οποία προκύπτει –εκ νέου- ότι ο κ. Παπαδόπουλος ήταν παντελώς άγνωστος για τους Σαουδάραβες.

Φωτογραφία: SOOC

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου