Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Δευτέρα 30 Μαρτίου 2020

ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΤΗΡΗΣΕ ΤΙΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ Η ΤΟΥΡΚΙΑ

Πηρε αναποδες ο Βλαδιμηρος...Παλι δεν τηρησε τις συμφωνιες με τους Ρωσους η Τουρκια ! ! !

Ο Τουρκος συμφωνιες τηρει μονο οταν τον συμφερουν...
Και στην Συρια εκανε συμφωνιες μονο για να κερδισει χρονο...
Ο Βλαδιμηρος ομως εχει παρει αναποδες και ετοιμαζεται για μεγαλο ντου...

Αμερικανικά όπλα του 1950 η απάντηση... απελπισίας του Ερντογάν στον επερχόμενο θρίαμβο Δαμασκού-Μόσχας.

Ο ρωσικός στρατός έχει ετοιμάσει μια ιδιαίτερα δυσάρεστη "έκπληξη" για την Τουρκία στη Συρία. Ο Συριακός και ο Ρωσικός στρατός σχεδιάζουν μια νέα επίθεση στις επαρχίες Ιντλίμπ και Χαλέπι, κατά το διάστημα των επόμενων 72-96 ωρών, σύμφωνα με ρωσικό ΜΜΕ.

Αυτό αποδεικνύεται από τη μεταφορά στρατιωτικών μονάδων της Συρίας σε τμήματα της πρώτης γραμμής, καθώς και από την αναδιάταξη των στρατιωτικών δυνάμεων. Σύμφωνα με πηγές, Μόσχα και Δαμασκός εντόπισαν σε χρόνο ρεκόρ την ανάπτυξη συστημάτων αεροπορικής άμυνας μικρής εμβέλειας στη βόρεια Συρία από τις τουρκικές δυνάμεις, και φαίνεται πως ετοιμάζονται να "τιμωρήσουν" τον Ερντογάν.

Οι υπάρχουσες πληροφορίες κάνουν λόγο για μεταφορά βαρέως πυροβολικού στις πρώτες γραμμές του συριακού μετώπου. Μιλάμε κυρίως για οβιδοβόλα 152 mm, τα οποία υποτίθεται ότι λαμβάνουν το "ρόλο" της Πολεμικής Αεροπορίας και θα βάλλουν κατά τρομοκρατών και δυνάμεων του τουρκικού στρατού.

Δεδομένων των δυνατοτήτων των εν λόγω όπλων, η αποτελεσματικότητα της χρήσης τους δεν θα είναι χαμηλότερη από πιθανές αεροπορικές επιχειρήσεις, καθώς μιλάμε για δεκάδες οβιδοβόλα που θα βρίσκονται "ζεσταμένα" στην πρώτη γραμμή.

"Την Τετάρτη, εκπνέει η προθεσμία της Τουρκίας να αποσύρει τους μαχητές της από τον αυτοκινητόδρομο Μ4. Έχει περάσει σχεδόν ένας μήνας από τη σύναψη των συμφωνιών, ωστόσο, αντί να αφοπλίζει τους τρομοκράτες, η Τουρκία συνεχίζει να μεταφέρει τα όπλα της στη Συρία και να τα παραδίδει στους τζιχαντιστές. Παρόλα αυτά, τα οβιδοβόλα Msta-B θα είναι μια πολύ δυσάρεστη έκπληξη για τους τζιχαντιστές και τους Τούρκους στρατιώτες, καθώς επιτρέπουν ακριβή και ισχυρά πλήγματα σε αποστάσεις σχεδόν 30 χιλιομέτρων", σημειώνουν οι ειδικοί, μιλώντας στο ρωσικό ΜΜΕ.

πηγη 
https://apagoreuetai-group.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου