Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Δευτέρα 2 Μαρτίου 2020

Πέταξαν ΜΚΟ και λαθρομετανάστες στη θάλασσα – Άγριο ξύλο σε ΜΚΟ στη Λέσβο! Πλέον οι πολίτες παίρνουν το νόμο στα χέρια τους και υπερασπίζονται τα πάτρια εδάφη, ως συνταγματικό δικαίωμά τους!

Ανεβαίνει επικίνδυνα η ένταση στη Λέσβο μετά τις τελευταίες δραματικές εξελίξεις, με το άνοιγμα των συνόρων από τον Ερντογάν. Από το πρωί αρχίσαν να καταφτάνουν στα νησιά του Αιγαίου οι πρώτοι λαθρομετανάστες, με αποτέλεσμα οι κάτοικοι να αρχίσουν αν αντιδρούν. Βίντεο δείχνει τον άγριο ξυλοδαρμό μελών ΜΚΟ στο λιμάνι της Θέρμης....
Ομάδα ατόμων  τους χτυπούν άγρια και πετούν τις κάμερές τους στη θάλασσα, την ώρα που στην απέναντι πλευρά του λιμανιού, πολίτες εμπόδιζαν μετανάστες να αποβιβαστούν από βάρκα. Κάποιοι από τους συγκεντρωμένους προπηλάκισαν την επικεφαλής του γραφείου Λέσβου της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες.
Επίθεση σε μέλη ΜΚΟ στο λιμάνι της Θέρμης στη Λέσβο. Πέταξαν τις κάμερές τους στη θάλασσα.
972 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό
Επίσης προπηλακίστηκε η δημοτική σύμβουλος Μυτιλήνης, επικεφαλής της παράταξης “Λαϊκή Συσπείρωση” η οποία αποπειράθηκε να παρέμβει. Εντωμεταξύ, αυτή την ώρα πραγματοποιούν διαμαρτυρία οι κάτοικοι της Παναγιούδας στη Λέσβο.

Παράλληλα, κλείνουν τον δρόμο στη διασταύρωση πριν τη Μόρια, στο ύψος του νεκροταφείου της Παναγιούδας, προκειμένου να μην περάσουν τα λεωφορεία με τους πρόσφυγες και μετανάστες που έχουν αφιχθεί στις ακτές της Λέσβου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου