Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Δευτέρα 2 Μαρτίου 2020

Ο ΣΥΡΙΖΑ τάσσεται υπερ του Ερντογαν! «Εγκλωβισμένοι στον Έβρο οι πρόσφυγες, με ξενοφοβικό δηλητήριο απαντάει η κυβέρνηση»


Σειρά ερωτημάτων προκαλεί η στάση του ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή όσα συμβαίνουν στη μεθόριο του Έβρου με τη μετακίνηση μεταναστών από τις τουρκικές δυνάμεις στα σύνορα και την προσπάθεια των ελληνικών δυνάμεων να μην τους επιτρέψουν να περάσουν παράνομα στη χώρα μας.

Η Κουμουνδούρου βρίσκεται σε vertigo αποφεύγοντας να εκφράσει τη στήριξή της στις ελληνικές δυνάμεις, αναπαράγοντας μάλιστα ιδεοληπτικές απόψεις.
Ενδεικτική είναι η ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ το Σάββατο με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης να «δικαιολογεί» επί τις ουσίας τις κινήσεις Ερντογάν αναφέροντας με νόημα «Η επιλογή Ερντογάν να ανοίξει τη στρόφιγγα του προσφυγικού δεν είναι τυχαία. Ήρθε την ώρα που οι πρωτοφανείς και ανεύθυνοι χειρισμοί της κυβέρνησης στα νησιά πρώτης υποδοχής οδήγησαν σε διχασμό και εμφυλιοπολεμικές συγκρούσεις, με τις εικόνες ντροπής να κάνουν το γύρο του κόσμου».
Μία ημέρα αργότερα, το φιλοσυριζαϊκό ΜΜΕ, left.gr φιλοξενεί ρεπορτάζ υπό τον τίτλο «Εγκλωβισμένοι στον Έβρο οι πρόσφυγες, με ξενοφοβικό δηλητήριο και καταστολή απαντάει η κυβέρνηση» επιχειρηματολογώντας εναντίον των ελληνικών κινήσεων, παίρνοντας εμμέσως θέση υπέρ της εισόδου των χιλιάδων μεταναστών στην Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου