Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Δευτέρα 2 Μαρτίου 2020

Πέφτω απ τα σύννεφα. Βουλευτής με λογική στο ΣΥΡΙΖΑ. Στάση ευθύνης από τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νατάσα Γκαρά. Μπράβο κορίτσι μου

Στο συνοριακό σημείο στις Καστανιές και στο Φυλάκιο 1 βρέθηκε, χθες Σάββατο, η βουλευτής Έβρου του ΣΥΡΙΖΑ κ. Νατάσα Γκαρά, επικεφαλής κλιμακίου του ΣΥΡΙΖΑ Έβρου, όπως ενημερώνει με δελτίο Τύπου το οποίο εξέδωσε....
Η νεαρή βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ από την Ορεστιάδα, δεν πήγε στις Καστανιές για να γκρεμίσει τον φράχτη, τον οποίο… πολέμησε άγρια τα προηγούμενα χρόνια και πρωτοστατούσε στις προσπάθειες κατάργησής του. Εκτός από τον φράχτη του Έβρου, η Νατάσα Γκαρά υποστήριζε και τους λαθρομετανάστες, για τους οποίους έκανε καταγγελίες στους εισαγγελείς και τους διεθνείς οργανισμούς, ότι υπάρχουν παράνομες επαναπροωθήσεις στον Έβρο. «Είμαι η Νατάσα Γκαρά και μένω στην Ορεστιάδα. Είμαι η Νατάσα που έχει κάνει διαμαρτυρίες μπροστά στον φράχτη, αλλά και στο σημείο εκείνο πριν γίνει ο φράχτης. Είμαι η Νατάσα που έχω καταγγείλει σε εισαγγελείς παράνομες επαναπροωθήσεις και προπηλακισμούς μεταναστών από το ποτάμι του Έβρου. Είμαι αυτή που έχω κάνει δεκάδες αναφορές σε διεθνείς και ευρωπαϊκούς θεσμούς για τις άθλιες και απάνθρωπες συνθήκες διαμονής και υποδοχής των μεταναστών στον Έβρο» διατυμπάνιζε.
Εχτές, η κ. Γκαρά συμμετείχε στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε υπό τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχάλη Χρυσοχοίδη. Αν και η βουλευτής ανήκει στο κόμμα που ως Κυβέρνηση ήταν υπέρ των ανοιχτών συνόρων, που ο αρχηγός του και Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας έλεγε ότι δεν υπάρχουν θαλάσσια σύνορα, που η υπουργός Τασία Χριστοδουλοπούλου έλεγε ότι οι «μετανάστες… λιάζονται στις πλατείες», εμφανίζεται στην δημοσιότητα με σοβαρές και υπεύθυνες προτάσεις.
Η Ν. Γκαρά δεν παρέλειψε να αναφερθεί και να συμπαρασταθεί σε όλους όσους επιχειρούν αυτή τη στιγμή με αποτελεσματικότητα στην πρώτη γραμμή, σε εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες. Στη συνέχεια, επισήμανε ότι η Κυβέρνηση οφείλει να διεθνοποιήσει το πρόβλημα και να απαιτήσει την άμεση παρέμβαση της Ευρωπαϊκής Ένωσης ώστε να αποσυμφορηθεί η κατάσταση στον Έβρο και τα νησιά. Παράλληλα, υποστήριξε πως η Κυβέρνηση θα πρέπει να πιέσει την Ευρωπαϊκή Ένωση ώστε η τελευταία, να εγγυηθεί την εφαρμογή της Κοινής Δήλωσης Ευρωπαϊκής Ένωσης-Τουρκίας αλλά και να αναλάβει την ευθύνη για την επεξεργασία ενός αποτελεσματικού σχεδίου αντιμετώπισης της πιθανότητας ακύρωσής της.
«Δεν είναι η ώρα της επικοινωνιακής ρητορείας αλλά τη ευθύνης και της εθνικής συνεννόησης» τόνισε η Ν. Γκαρά.
Επιμέλεια: Κωτάντζης Κων/νος (Ευρωπαϊκή Δημοσιογραφία-Ειδικός Ευρωπαϊκού Πολιτισμού)
Πηγή: evros-news.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου